RYGTRÆNING & RYGHOLD

​​Odense Rygklinik - Osteopati & Fysioterapi har samarbejde med AOF Odense vedr. afholdelse af rygtræning på hold. Holdene for efteråret 2021 er offentliggjort, tryk her for oversigt og tilmelding hos AOF Odense.

Dette betyder, at du hvert halve år, fra begyndelsen af februar og frem til juni samt fra september og frem til december, kan deltage i rygtræning på hold for dit rygproblem. Rygtræning foregår i Hafniahus på 4. sal ved Odense Rygkliniks lokaler.

Der vil være mulighed for løbende optagelse på holdene, som afvikles på små hold med 3-4 deltagere, og varer ca. 55 minutter pr. gang. 

Holdene vil fra September 2021 blive afviklet som kombinerede fysiske og on-line hold, hvor du som deltager enten deltager hjemmefra på videokonsultation, og/eller fysisk med max. 3 deltagere fysisk i træningsrummene på samlet små 50 m2 med god afstand og udluftning, når restriktionerne for træning tillader dette.

Der er på nuværende tidspunkt krav om anvendelse af mundbind til man har indfundet sig på sin egen måtte med 2 meters afstand. Instruktøren bærer mundbind og visir under træningen ved vejledning og kontakt tættere end de 2 meter.

Du skal inden holdtræningsstart have accept af din læge, osteopat, fysioterapeut eller kiropraktor for deltagelse på ryghold og til rygtræning. Har du ikke en sådan, så vurderer vi dig gerne inden træningsopstart via en 45 minutters kort undersøgelse, om du kan deltage på hold eller ej, og i fald hvilket, der passer dig bedst. En undersøgelse foretages ud over holdtræningen og tilbydes for rygholddeltagere til 525 kr.​ Den bookes som en kort første konsultation, og kan kun bookes telefonisk på 40 82 64 92. Viser undersøgelsen, at du har et individuelt behandlingsbehov, ligger yderligere undersøgelse og denne behandling udover holdtræningen.

​Du finder vores øvrige behandlingstakster her​.

Ryghold med Rygtræning, dag, tidspunkt og sted

Der er nu åben for tilmelding til ryghold efteråret 2021 med start fra september - december. Tilmelding sker via AOF Odense på dette link, hvor du også kan se hvilke dage og tidpunkter holdene afholdes.

Du skal selv medbringe træningsmåtte og evt. små vægte til træningen, da vi jf. AOFs retningslinjer ikke må anvende egne træningsremedier til træningen. En måtte som kan sammenrulles kan købes billigt hos os ved fremmøde første gang (250 kr).

På rygholdet vil du modtage undervisning af erfarne autoriserede fysioterapeuter. For øjeblikket er det Lasse Mühlback Hansen , som står for holdene.

Du skal selv tilmelde dig holdet hos AOF i linket her, hvor du kan se alle holdene som starter i den første uge i september 2021. Der er for øjeblikket venteliste på nogle af holdene for fysisk træning, med mindre du vil være med hjemmefra on-line. Skulle der komme 3-4 deltagere opretter vi gerne et hold til dig på andre tidspunkter.​

Alle holdene afvikles 15 gange, kun afbrudt af ferier og helligdage. Holdene starter alle første uge i September 2021. Ring 40 82 64 92 for spørgsmål og samtale med Osteopat & Fysioterapeut Lasse Mühlback Hansen vedrørende holdene, indhold og niveau mm.

Hvad siger vores tidligere patienter​

Herunder kan du se et lille udpluk af vores udtalelser.

★★★★★

Jesper Risum

★★★★★

Claus Skytte

★★★★★

Thomas Bertelsen

★★★★★

Ali Hussein

Har du spørgsmål?

Vi glæder os til at høre fra dig! Udfyld felterne og vi vil dernæst vende tilbage til dig med det samme.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af

Åbningstider

Mandag

09.00 - 18.00

Tirsdag

07.00 - 15.00

Onsdag

08.00 - 15.00

Torsdag

09.00 - 18.00

Fredag

07.00 - 14.00

Kontakt os

Odense Rygklinik

Hafniahus | Torvegade 1, 4. sal

5000 Odense C.

Klik her for rutevejledning

CVR: 35900985

Telefon: 40 82 64 92

E-mail: info@odenserygklinik.dk

Telefontider

Mandag til fredag

08.00 - 15.00

Hvis ikke vi tager telefonen er vi igang med at behandle, læg en besked og vi vender retur hurtigst muligt!

Sikker mail

Tryk på linket nedenfor, udfyld formularen, skriv din besked og vedhæft evt. de ønskede dokumenter og tryk send. Send sikker mail her!

Mød os på fb-logo Facebook og instagram Instagram