RYGTRÆNING & RYGHOLD

​​Odense Rygklinik - Osteopati & Fysioterapi har samarbejde med AOF Odense vedr. afholdelse af rygtræning på hold. Der er åben for tilmelding til forårets hold med start fra d. 10/1 2022. tryk her for oversigt og tilmelding hos AOF Odense.

Dette betyder, at du hvert halve år, fra begyndelsen af Januar og frem til juni samt fra september og frem til december, kan deltage i rygtræning på hold for dit rygproblem. Rygtræning foregår i Hafniahus på 4. sal ved Odense Rygkliniks lokaler.

Der vil være mulighed for løbende optagelse på holdene, som afvikles på små hold med 3-4 deltagere, og varer ca. 55 minutter pr. gang. 

Holdene vil fra September 2021 blive afviklet som kombinerede fysiske og on-line hold, hvor du som deltager enten deltager hjemmefra på videokonsultation, og/eller fysisk med max. 4 deltagere fysisk i træningsrummene på samlet små 50 m2.

Der er på nuværende tidspunkt krav om anvendelse af mundbind til man har indfundet sig på sin egen måtte. Der således ikke krav om at have mundbind på under selvetræningen.

Du skal inden holdtræningsstart have accept af din læge, osteopat, fysioterapeut eller kiropraktor for deltagelse på ryghold og til rygtræning. Har du ikke en sådan, så vurderer vi dig gerne inden træningsopstart via en 45 minutters kort undersøgelse, om du kan deltage på hold eller ej, og i fald hvilket, der passer dig bedst. En undersøgelse foretages ud over holdtræningen og tilbydes for rygholddeltagere til 600 kr.​ Den bookes som en kort første konsultation, og kan kun bookes telefonisk på 40 82 64 92. Viser undersøgelsen, at du har et individuelt behandlingsbehov, ligger yderligere undersøgelse og denne behandling udover holdtræningen.

​Du finder vores øvrige behandlingstakster her​.

Ryghold med Rygtræning, dag, tidspunkt og sted

Der starter nye hold d. 10/1 of den 13/1 2022, der er åben for tilmelding hos AOF Odense på dette link, hvor du også kan se hvilke dage og tidpunkter holdene afholdes.

Du skal selv medbringe træningsmåtte, elastik og evt. små vægte til træningen, da vi jf. AOFs retningslinjer ikke må anvende egne træningsremedier til træningen. En måtte og elastik kan købes billigt hos os ved fremmøde første gang.

På rygholdet vil du modtage undervisning af erfarne fysioterapeuter og trænere. For øjeblikket er det fysioterapeut og osteopat Lasse Mühlback Hansen samt fysioterapeutstuderende Mia Bjerre Leed , som står for holdene.

Du skal selv tilmelde dig holdet hos AOF i linket her, hvor der er åbent for tilmelding til alle holdene som starter i uge 2 2022. Der er for øjeblikket venteliste på nogle af holdene for fysisk træning, med mindre du vil være med hjemmefra on-line. Skulle der komme 3-4 deltagere opretter vi gerne et hold til dig på andre tidspunkter.​

Alle holdene afvikles 18-20 gange, kun afbrudt af ferier og helligdage. Holdene starter alle første uge i januar 2022. Ring 40 82 64 92 for spørgsmål og samtale med Osteopat & Fysioterapeut Lasse Mühlback Hansen vedrørende holdene, indhold og niveau mm.

Hvad siger vores tidligere patienter​

Herunder kan du se et lille udpluk af vores udtalelser.

★★★★★

Jesper Risum

★★★★★

Claus Skytte

★★★★★

Thomas Bertelsen

★★★★★

Ali Hussein

Har du spørgsmål?

Vi glæder os til at høre fra dig! Udfyld felterne og vi vil dernæst vende tilbage til dig med det samme.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af

Åbningstider

Mandag

08.00 - 18.00

Tirsdag

08.00 - 15.00

Onsdag

08.00 - 15.00

Torsdag

08.00 - 18.00

Fredag

07.30 - 14.30

Kontakt os

Odense Rygklinik

Hafniahus | Torvegade 1, 4. sal

5000 Odense C.

Klik her for rutevejledning

CVR: 35900985

Persondatapolitik

Telefon: 40 82 64 92

E-mail: info@odenserygklinik.dk

Telefontider

Mandag til fredag

08.00 - 15.00

Hvis ikke vi tager telefonen er vi igang med at behandle, læg en besked og vi vender retur hurtigst muligt!

Sikker mail

Tryk på linket nedenfor, udfyld formularen, skriv din besked og vedhæft evt. de ønskede dokumenter og tryk send. Send sikker mail her!

Mød os på fb-logo Facebook og instagram Instagram