Rygtræning & Ryghold

​​Odense Rygklinik - Osteopati & Fysioterapi har samarbejde med AOF Odense vedr. afholdelse af rygtræning på hold. Der er åben for tilmelding til forårets hold med start fra januar 2023. 

​Dette betyder, at du hvert halve år, fra begyndelsen af Januar og frem til juni samt fra september og frem til december, kan deltage i rygtræning på hold for dit rygproblem. Rygtræning foregår i Hafniahus på 4. sal ved Odense Rygkliniks lokaler.

Der vil være mulighed for løbende optagelse på holdene, som afvikles på små hold med 3-4 deltagere, og varer ca. 55 minutter pr. gang. 

Holdene vil fra september 2021 blive afviklet som kombinerede fysiske og on-line hold, hvor du som deltager enten deltager hjemmefra på videokonsultation, og/eller fysisk med max. 4 deltagere fysisk i træningsrummene på samlet små 50 m2.

Du skal inden holdtræningsstart have accept af din læge, osteopat, fysioterapeut eller kiropraktor for deltagelse på ryghold og til rygtræning. Har du ikke en sådan, så vurderer vi dig gerne inden træningsopstart via en 45 minutters undersøgelse, om du kan deltage på hold eller ej, og i fald hvilket, der passer dig bedst. 

En undersøgelse foretages ud over holdtræningen og tilbydes for rygholddeltagere til 650 kr.​ Undersøgelsen kan kun bookes telefonisk på 40 82 64 92. Viser undersøgelsen, at du har et individuelt behandlingsbehov, ligger yderligere undersøgelse og denne behandling udover holdtræningen.

​Du finder vores øvrige behandlingstakster her​.

Vil du booke tid til behandling?​

Ryghold med Rygtræning, dag, tidspunkt og sted

Der starter nye hold d. januar 2023, der er åben for tilmelding hos AOF Odense på dette link, hvor du også kan se hvilke dage og tidpunkter holdene afholdes.

Du skal selv medbringe træningsmåtte, elastik og evt. små vægte til træningen, da vi jf. AOFs retningslinjer ikke må anvende egne træningsremedier til træningen. En måtte og elastik kan købes billigt hos os ved fremmøde første gang.

På rygholdet vil du modtage undervisning af erfarne fysioterapeuter og trænere. For øjeblikket er det fysioterapeut og osteopat Lasse Mühlback Hansen , som står for holdene.

Du skal selv tilmelde dig holdet hos AOF i linket her, hvor der er åbent for tilmelding til alle holdene som starter i januar 2023. Der er for øjeblikket venteliste på nogle af holdene for fysisk træning, med mindre du vil være med hjemmefra on-line. Skulle der komme 3-4 deltagere opretter vi gerne et hold til dig på andre tidspunkter.​

Alle holdene afvikles 17 gange, kun afbrudt af ferier og helligdage. Ring 40 82 64 92 for spørgsmål og samtale med Osteopat & Fysioterapeut Lasse Mühlback Hansen vedrørende holdene, indhold og niveau mm.

Det siger vores tidligere patienter

Herunder kan du se et lille udpluk af vores udtalelser.

Kompetent og samtidig omsorgsfuld behandling 🙂

Per R.

Han er en fantastisk behandler og kan klart anbefales

Sabrina A.

Har du spørgsmål?

Jeg glæder mig til at høre fra dig! 

Udfyld felterne og jeg vil dernæst vende tilbage til dig med det samme.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag

09.45 - 17.00

Tirsdag

07.45 - 15.30

Onsdag

07.45 - 15.30

Torsdag

09.45 - 15.30

Fredag

07.45 - 15.00

​Telefontider

Mandag til fredag: 07.30 - 15.00

Hvis ikke jeg tager telefonen er jeg igang med at behandle, læg en besked og jeg vender retur hurtigst muligt!

Kontakt os

Odense Rygklinik

Hafniahus | Torvegade 1, 4. sal

5000 Odense C.

Klik her for rutevejledning

CVR: 35900985

Persondatapolitik/GDPR

Læs Cookiedeklaration her

Telefon: 40 82 64 92

E-mail: info@odenserygklinik.dk

Sikker mail

Tryk på linket nedenfor, udfyld formularen, skriv din besked og vedhæft evt. de ønskede dokumenter og tryk send.

Send sikker mail her!

Følg med​

Mød os på fb-logo Facebook og  instagram Instagram

Vi er medlem af