Find os – Odense Rygklink - HAFNIAHUS, Torvegade 1, 4. sal, 5000 Odense C.

Altid ledig & gratis parkering lige ved klinikken!

Fysioterapi betragtes som en kritisk funktion i det danske sundhedsvæsen. VI har derfor åbent for fysisk behandling på klinikken. Alternativt kan vi afvikle undersøgelsen og opfølgende konsultationer på GDPR sikker videokonference. Vi følger selvfølgelig, som i hele coronaperioden, alle sundhedsstyrelsens retningslinjer, og lidt til ud fra forsigtighedsprincippet - vel mødt!

Vedr. ​Coronavirus oplysninger vedr. din behandling på Odense Rygklinik, klik på linket!

Klinikken ligger i Hafniahus i Torvegade 1 på 4. sal midt i Odense C. Klinikken er placeret imellem den Katolske Kirke og Overgade, og ved Th. B. Thrigesgade, hvor byens største parkeringskælder ligger.

Parkeringskælderen under Th. B. Thrigesgade rummer over 1000 parkeringspladser, og der er direkte opgang fra opgangstårnene til Torvegade. Der er indkørsel til Parkeringskælderen fra Nord, samt Syd og fra Nørregade og Odeon - du skal parkere ved opgang P21. 

Ønsker du at parkere i parkeringskælderen under T.B. Thrigesgade indkørsel Syd, Nord eller ved Nørregade samt Odeon kan du får betalt din parkering via. en værdikupon op til 2 timers parkering af Odense Rygklinik.

Du kører i Parkeringskælderen og sætter dit betalingskort i automaten. Du skal gå op ved Indgang P21, hvor du kommer op ved Torvegade 1 - du skal så gå til venstre hen imod åbningen imellem Vestergade og Overgade. Når du når passagen går du til højre ned mod Overgade og højre rundt om byggepladsen, hvorefter du er ved Hafniahus, Torvegade. Du går op til konsultationen på Odense Rygklinik på 4. sal, hvor du får udleveret en parkeringsbillet. Den kan du anvende i parkeringsautomaten til at eliminere de først 2 timers parkering efter din behandling. Vælger du at forblive parkeret ud over de to timer trækkes de på dit betalingskort.

Alternativt er der en del åbne parkeringspladser i Albanigade ved Odense Byret, Super Brugsen samt frimurerlogen, hvor der kan parkeres 1-3 timer gratis (se på p-skiltet). Parkeringspladserne ligger 200-300 meter fra klinikken, hvor du så skal gå til.

Offentlig transport:

Banegården ligger 500 meter fra klinikken, hvor tog og rutebiler fra hele Fyn holder.

Du kan enten gå fra Banegården eller tage en bus videre.

Busserne der holder tættest på er ved Odense Politistation, hvor du så skal gå 200 meter af Overgade til Klinikken.

RUTEVEJLEDNING!

​​​

​Du finder vores behandlingstakster her

​Dårligt gående:

Hvis du af en eller anden grund er dårligt gående, kan du anvende vores bagindgang til sygekørsel til Hafniahus. Du bliver kørt i bil til Adelgade 1, som du finder via Nedergade, Paaskestræde og Adelgade. Herfra, ved den katolske kirke, kører du ind i baggården til Hafniahus, den grønne bygning. Ved indgangen er en slidske til kørestol mv., og herfra er der ca 15 meter at gå til elevatoren som fører dig op til Odense Rygklinik på 4. sal. Den som kører dig skal så finde parkeringsplads imens din behandling foregår.

Dygtige kollegaer rundt i landet:

​Har du fundet vores hjemmeside, men bor udenfor Fyn og ikke ønsker vores on-line konsultations løsning, så kan vi anbefale dygtige fysioterapeutkollegaer, som arbejder med rygproblemer andre steder i landet. Du vil finde at disse har mindst Certificeret Kliniker eller Specialist niveau indenfor det muskulo-skeletale speciale, som fastsat ud fra kriterierne i Dansk Selskab for Fysioterapi.

Vi har ingen økonomisk interesse i vores anbefaling, kun seriøs sundhedsfaglig vurdering ligger til grund for denne anbefaling, hvis du har for langt til Odense Rygklinik.

København/Østsjælland: Københavns Fysioterapi


​Vestsjælland: Vi søger samarbejdspartner

Vejle/Trekantsområdet: Vejle Rygklinik

Esbjerg/Vestjylland: Klinik For Fysioterapi - Sct. Joseph

Holstebro/Vestjylland: Fysioterapien - Færch Huset

Århus/Østjylland: Århus Rygklinik

Aalborg/Nordjylland: Fysio Aalborg

Odense Rygklinik er en uafhængig fysioterapiklinik. Det vil sige vi ikke indgår i et kædesamarbejde, eller laver lukkede aftaler med sundhedsforsikringer. Alle patienter som kommer på Odense Rygklinik får samme gode service til samme pris!

​Kontakt:

tlf.: 40 82 64 92

Odense Rygklinik ApS

Specialiseret Fysioterapi

Hafniahus

Torvegade 1, 4. sal

5000 Odense C.

Få rutevejledning

Åbent I tidintervallet:

Mandag​

09.00 - 18.00​

Tirsdag​

09.00 - 18.00​

Onsdag​

09.00 - 18.00​

Torsdag​

09.00 - 18.00​

Fredag​

09.00 - 16.00​

​Telefontid:​​

Mandag til fredag

09.00 - 14.00

Læg besked, og vi vender retur.

​book tid