Find os – Odense Rygklink - HAFNIAHUS, Torvegade 1, 4. sal, 5000 Odense C.

Odense Rygklinik holder lukket for konsultationer med personligt fremmøde, som ikke vurderes som værende kritiske, frem til og med Juni 2020 pga. Covid-19, Corona Virus, Det er med baggrund i sundhedsmyndighedernes anbefaling i publicering af 17/3-20. Idet autorisationsloven fordrer at en fysiopterapeutisk indsats skal stå mål med risikoen ved personligt fremmøde, vurderer vi ikke at ret mange fysioterapeutiske problemstillinger kan vurderes som værende kritiske.

Et eksempel på en kritisk tilstand, er hvis en diskusprolaps udvikler sig med svært rodtryk, dvs. man ikke kan kommer af med og holde på urin, og ikke kan holde på afføring, har ophørt følesans i skridtområdet (cauda), eller har nedsat kraft i ex en arm eller et ben, styringsbesvær af ben mv. Ofte vil vi her anbefale kontakt til egen læge først, men er du i tvivl kan du ringe og vi skal vurderer om din tilstand er kritisk. Et andet eksempel er hvis du har vedvarende rygsmerter med udstråling, men her vil vi først vurdere dig via telefonisk kontakt, herefter evt. ved videokonference. Og først hvis vi ikke kan hjælpe dig der, og vurderer at tilstanden fortsat er kritisk kan en personlig fremmøde konsultation være aktuel.

Vi kan tilbyde telefonisk, eller online (GDPR godkendt) konsultation for vurdering og vejledning mod betaling pr påbegyndt 15 min 150 kr.

Vi kan kontaktes på tlf: 40826492 - læg en besked og vi vender tilbage. Evt.videokonference kan aftales her telefonisk. Mød aldrig personligt frem, det er noget vi aftaler i fald tilstanden vurderes som værende kritisk.

Ellers pas godt på jer selv og jeres nærmeste, og de udsatte borgere i den kommende tid.

MVH. Fysioterapeut Morten Topholm, Odense Rygklinik

Altid ledig & gratis parkering ved klinikken!

Klinikken ligger centralt i Hafniahus i Torvegade 1 midt i Odense C. Klinikken er placeret imellem den Katolske Kirke og Overgade, og ved T.B. Thrigesgade hvor byens største parkeringskælder ligger.

Parkeringskælderen under T.B. Thrigesgade rummer over 1000 parkeringspladser og der er direkte opgang fra opgangstårnene til Torvegade. Der er indkørsel til Parkeringskælderen fra Nord, samt Syd og fra Nørregade og Odeon - du skal parkerer ved opgang P19. 

Ønsker du at parkere i parkeringskælderen under T.B. Thrigesgade indkørsel Syd, Nord, eller ved Nøeregade samt Odeon kan du får betalt din parkering her op til 2 timer af Odense Rygklinik.

Du kører i Parkeringskælderen og sætter dit betalingskort i automaten. Du skal gå op ved Indgang P19, hvor du kommer op ved Torvegade 3-5 - Odense Rygklinik er Torvegade 1 4. sal. Du går op til konsultationen på Odense Rygklinik, hvor du får udleveret en parkeringsbillet. Den kan du anvende i automaten til at eliminere de først 2 timers parkering. Vælger du at forblive parkeret ud over de to timer trækkes de på dit betalingskort.

Alternativt er der en del åbne parkeringspladser i Albanigade ved Odense Byret, Super Brugsen, samt frimurerlogen, hvor der kan parkeres 2-3 timer gratis. Parkeringspladserne ligger 200-300 meter fra klinikken, hvor du så skal gå til.

Offentlig transport:

Banegården ligger 500 meter fra klinikken, hvor tog og rutebiler fra hele Fyn holder.

Du kan enten gå, eller tage en bus videre.

Busserne der holder tættest på er ved Odense Politistation, hvor du så skal gå 200 meter af Overgade til Klinikken.

RUTEVEJLEDNING!

​​​

​Du finder vores behandlingstakster her

​Dygtige kollegaer rundt i landet:

​Har du fundet vores hjemmeside, men bor udenfor Fyn, så kan vi anbefale dygtige fysioterapeutkollegaer, som arbejder med rygproblemer andre steder i landet.

København/Østsjælland: Københavns Fysioterapi


​Sorø/Vestsjælland: Ryg & Sportsklinikken

Vejle/Trekantsområdet: Vejle Rygklinik

Esbjerg/Vestjylland: Klinik For Fysioterapi - Sct. Joseph

Holstebro/Vestjylland: Fysioterapien - Færch Huset

Århus/Østjylland: Århus Rygklinik

Aalborg/Nordjylland: Fysio Aalborg

COVID 19 - "Corona Virus" forebyggende tiltag:

Sundhedstyrelsen har udgivet retningslinjer for sundhedsfaglige virksomheder, og vi tilpasser os løbende til deres og myndighedernes anbefalinger. Dette er kun relevant ved kritisk behandling, hvor personlig fremmøde aftales telefonisk med fysioterapeuten.

Odense Rygklinik har altid haft et meget højt niveau for hygiejne og rengøring, og vi gør fortsat følgende tiltag:

- Vi har renvaskede og strøgne lagener til behandlingen.

- Briksene, måtter og træningsudstyr rengøres med cosiMed Desinfektionmiddel, efter hver behandling.

- Klinikken rengøres grundigt, særligt håndtag flere gange dagligt.

- Der er opsat håndsprit i venteværelset, ligesom vi anvender engangspapir hændklæder.

- Der anvendes engangskopper til kaffe, og vand på flaske.

- Vi vælger at følge sundhedsstyrelsens anbefaling og giver for tiden ikke hånd mv.

- Fysioterapeuten vasker selvfølgelig hænder før/efter hver behandling.

- Vi anbefaler patienter du, og andre, at man melder afbud og bliver hjemme ved tegn på forkølelse og influenza, ligesom Fysioterapeuten afmelder ved samme.

Du vil i fald være den eneste patient der kommer formodentlig den dag, og i fald der er flere kritiske patienter ligger vi tid ind imellem, både for at undgå kontakt, og for at have tid til rengøring imellem konsulationerne.

​Kontakt (Mød ikke personligt op)

Odense Rygklinik ApS

Specialiseret Fysioterapi

Hafniahus

Torvegade 1, 4. sal

5000 Odense C.

Få rutevejledning

​Du kan bestille en tid via 

online booking (lukket for tiden)

Åbningstider​​:

Mandag​

Lukket for personlig ko​ntakt

Tirsdag​

Lukket for personlig ko​ntakt​

Onsdag​

Lukket for personlig ko​ntakt

Torsdag​

Lukket for personlig ko​ntakt

Fredag​

Lukket for personlig ko​ntakt​

Der er mulighed for telefonisk konsultation & online konsultation ved kritisk tilstand og behov for vurdering, eller vejledning. 

​Telefontid​​

Mandag - Fredag: 8.00 - 16.00

​Du kan ringe og evt. ligge besked, så kontakter vi dig. For vurdering og egentlig konsultation telefonisk eller videokonf. koster 150 kr. pr. påbegyndt 15 min. Det koster ikke noget at ringe og spørge.

tlf.: 40 82 64 92