Find os – Hafniahus, Torvegade 1, 3. sal, Odense C.​

Odense Rygklinik ApS
Torvegade 1, 3. sal
5000 Odense C

Altid ledig og gratis parkering!

Der er ledig og gratis parking lige ved Odense Rygklinik i baggården til Hafniahus. Det eneste det kræver er, at du ved bookning af tid gør opmærksom at du ønsker parkering og at du kommer op i klinikken og får et parkeringskort ved behandlingsstart. Parkeringskortet skal udfyldes og sættes i forruden. Du skal efter endt behandling forlade parkeringspladsen straks, da parkeringspladsen skal bruges af andre.

Du kommer til klinikken ved at køre via Nedergade, Paaskestræde og ned til Adelgade, samt ind i baggården til Hafniahus, Torvegade 1 - lige overfor den katolske kirke. Der er tydeligt skilt med “Odense Rygklink” hvor du kan parkere. 15 meter fra parkering finder du en slidske til, samt indgang og elevator få meters gang fra indgang.​

Alternativt er den bedste parkeringsmulighed i Odeon, hvorfra der er 300 meter at gå til klinikken. Eller ved klosterbakken, enten overfor svømmehallen eller ved Magasin. 

​Dårligt gående – sygetransport

Det kræver, at du bliver kørt af pårørende eller med sygetransport.

Du kan også blive transporteret helt til indgangen med taxa, eller flextrafik. De må gerne holde i gården ved af, og pålæsning af patienter, og du har herfra få meter at gå.

Kommer du i kørestol bedes du hjemmefra skifte til en transportkørestol, da vores elevatorer ikke rummer en bredere kørestol. Ring ved tvivlsspørgsmål.

Gående/cyklende til klinikken

Du kan finde vej til Odense Rygklink, Hafniahus, Torvegade 1 i Odense C. på cykel og gå ben med Odense Rundt App’en. Kommer du fra den sydlige del, så bemærk at du skal gå op langs Albani kirke (den katolske kirke), og når du har passeret denne ligger Hafniahus lige herefter. Indgangen er hen mod Overgade.

Du finder vores behandlingstakster her

​Kontakt

Odense Rygklinik ApS

Hafniahus

Torvegade 1, 3. sal 

5000 Odense C.

Få rutevejledning

Telefon: 

40 82 64 92

Du kan bestille en tid via 

online booking

Åbningstider​​

Mandag​

9:00 – 18:00​

Tirsdag​

9:00 – 18:00​

Onsdag​

9:00 – 18:00​

Torsdag​

9:00 – 18:00​

Fredag​

9:00 – 16:00​

Klinikken er lukket lørdag, søndag og helligdage​. Særlige åbningstider kan ses her på hjemmesiden, og på Google Business.

​Telefontid​​

Man-Fre:​

09:00 – 16:00

Du kan bestille en tid pr. telefon:

40 82 64 92

Du kan melde afbud via sms, ringe eller online booking.  

Afbud skal meldes senest kl. 9 på behandlingsdagen, ellers kan man få et gebyr på 220 kr.