​Første konsultation

Autoriseret Fysioterapeut er en af sundhedsstyrelsen beskyttet titel, som man kun kan erhverve via uddannelsen. Som autoriseret fysioterapeut skal vi, ifølge sundhedsautorisationsloven, udrede og stille diagnose på bevægeapperatsproblemer. Du kan derfor på Odense Rygklinik både modtage rygbehandling med og uden henvisning fra praktiserende læge eller sygehus. Der er ingen prisforskel for dig, om du kommer med en henvisning eller ej, da vi arbejder med specialiseret fysioterapi udenfor ydernummer.

Af hensyn til dit sammenhængende patientforløb, og kontinuitet i din rygbehandling, vil din fysioterapeut gerne have en henvisning fra din læge. Du kan med fordel inden første konsultation fremskaffe de relevante oplysninger, som din praktiserende læge ligger inde med på dig. Det kunne være tidligere sygdomshistorie, evt. MR scanningssvar eller andre radiologiske undersøgelser, evt. operationsbeskrivelse etc. Disse oplysninger kan sendes fra din praktiserende læge i en henvisning, hvorved vi kan sikre dig den bedst mulige rygbehandling. Vi hjælper dig gerne med anskaffe journalpapirer, hvis du kontakter os telefonisk.

Den første konsultation er på 60 minutter. Ved denne første konsultation optager vi en grundig anamnese (sygehistorie), og laver herefter en grundig undersøgelse for at finde ind til kernen i dine nakke-, lænde- eller øvrige rygsmerter. Ud fra undersøgelsefundene ligger vi sammen med dig en behandlingsplan, og sammensætter relevant og målrettet fysioterapi i vores rygbehandling, rygtræning og information til dig herefter. Vi igangsætter oftest behandlingen ved første konsultation, med mindre vi har behov for yderligere oplysninger fra ex. din praktiserende læge.

​Fysioterapeuten kommunikerer undervejs, eller efter behandlingsforløbet, med din praktiserende læge i form af en epikrise eller en korrespondancemeddelelse med dit samtykke. Information om dig foregår i et sikkert krypteret netværk (edifact) efter MedCom standarder. Vi kommunikerer kun med dit samtykke, men også her gerne med andre relevante sundhedsbehandlere. Vi udleverer ikke, uden dit samtykke, oplysninger til andre.

Betaling & sundheds-/ulykkesforsikringer

Du skal som udgangspunkt selv betale for fysioterapi behandlingen på Odense Rygklinik, og så evt. indhente refusion fra forsikringsselskabet. Du finder vores behandlingstakster her. Uanset om du har en henvisning fra lægen eller ej, yder “Sygeforsikringen Danmark” tilskud til alle dine fysioterapi behandlinger, hvis du er medlem her.

Har du en sundheds- eller ulykkesforsikring, kan de forlange, at du skaffer en henvisning til behandlingsforløbet, for at forsikringen senere vil refundere. 

Har du forsikring hos Skandia Lifeline, kan vi efter aftale sende regningen direkte dertil. Det kræver vi modtager en skriftlig accept af, at de dækker behandlingsudgifterne, og du medbringer skrivelsen senest ved 1. konsultation. Alle øvrige sundheds- og ulykkesforsikringer skal du selv foretage udlæg, og indhente refusion hos dem.​

Vi tager mod MobilePay, kontooverførsel og betaling via girokort. Vi tager ikke mod kontanter – klinikken er kontantløs.

Udeblivelse eller for sent afbud, som er kl 9.00 på behandlingsdagen, koster 220 kr.

​Kontakt

Odense Rygklinik ApS

Hafniahus

Torvegade 1, 3. sal 

5000 Odense C.

Få rutevejledning

Telefon: 

40 82 64 92

Du kan bestille en tid via 

online booking

Åbningstider​​

Mandag​

9:00 – 18:00​

Tirsdag​

9:00 – 18:00​

Onsdag​

9:00 – 18:00​

Torsdag​

9:00 – 18:00​

Fredag​

9:00 – 16:00​

Klinikken er lukket lørdag, søndag og helligdage​. Særlige åbningstider kan ses her på hjemmesiden, og på Google Business.

​Telefontid​​

Man-Fre:​

09:00 – 16:00

Du kan bestille en tid pr. telefon:

40 82 64 92

Du kan melde afbud via sms, ringe eller online booking.  

Afbud skal meldes senest kl. 9 på behandlingsdagen, ellers kan man få et gebyr på 220 kr.