​Fysioterapeut, MR Morten Topholm

​Aut. Fysioterapeut, MR Morten Topholm

Vedr. Coronavirus oplysninger  vedr. din behandling på Odense Rygklinik, klik på linket!

Morten er gift med Lise, som er sygeplejerske, og har 4 børn. Han er autoriseret fysioterapeut fra Odense Fysioterapeutuddannelsen. Han har særlige kompentencer i behandling af diskusprolaps, diskusprotrusion og stenose, samt den efterfølgende genoptræning, men behandler alle former for rygproblemer. 

Udover grunduddannelsen som statsautoriseret fysioterapeut, har han i 2006-2008 taget en Master i Rehabilitering (MR) fra SDU. Denne blev afsluttet med en masters specialeafhandling på patientperspektivet hos patienter med kroniske rygsmerter. Morten har derudover inden for manuel behandling taget Certificeret McKenzie-uddannelse (Cert. MDT) og er Eksamineret Manuel Terapeut (Exam. MPT). Morten deltager løbende i efteruddannelse samt konferencer for at holde sig ajour med udviklingen på ryg- og nakkeområdet.

Morten har primært arbejdet som praktiserende fysioterapeut og har haft sit primære fokus på specialiseret fysioterapi til patienter med nakke-, lænde-, hofte/bækken- og øvrige rygproblemer. 

​Odense Rygkliniks faglige værdier

På Odense Rygklinik lægges der vægt på at give en meget grundig førstegangsundersøgelse på op til 1 time, og derudfra lægger vi behandlingsplanen. Dette indebærer at give kompetent osteopati- & fysioterapibehandling via eksempelvis manuelbehandling, vejledning og rygtræning. Derudover er der fokus på, at du som patient grundigt lærer øvelser og træning, som gør, at du gradvist kan overtage behandling selv. Hjælp til selvhjælp er vores motto, og vi arbejder altid henimod, at du bliver selvhjulpen. Derfor ser du, at vi enten løser dit rygproblem eller sender dig videre til yderligere udredning.

Er rygproblemet af længerevarende karakter, eller decideret kroniske rygsmerter, hjælper vi dig bedst muligt med at lindre symptomerne. Desuden med en rehabiliteringsmæssig tilgang, at opnå det bedst mulige funktionsniveau, og finde en ny balance i dit liv, hvis vi ikke kan gøre dig smertefri igennem osteopati & fysioterapibehandlingen.

Klinikken indgår derfor i kompetent dialog med andre fysioterapeuter, osteopater, andre autoriserede behandlere, din praktiserende læge, sygehus, kommune, samt jobcenter og arbejdsgiver, hvis du ønsker dette. Kan vi, mod forventning, ikke hjælpe dig, så hjælper vi dig videre til rette udredning og behandling i Sundhedsvæsenet. På Odense Rygklinik kommunikerer vi, om nødvendigt, med din praktiserende læge, for at sikre det bedst mulige sundhedsfaglige forløb. Vi kommunikerer dog aldrig med mindre du har givet tilladelse hertil.

Odense Rygklinik er en uafhængig osteopati & fysioterapiklinik. Det vil sige vi ikke indgår i et kædesamarbejde, eller laver lukkede aftaler med sundhedsforsikringer. Alle patienter som kommer på Odense Rygklinik får samme gode service til samme pris!

Odense Rygklinik ser frem til at hjælpe dig med dit rygproblem!

Du finder vores behandlingstakster her

​Kontakt:

tlf.: 40 82 64 92

Odense Rygklinik

Specialiseret Osteopati & Fysioterapi

Hafniahus

Torvegade 1, 4. sal

5000 Odense C.

Få rutevejledning

Åbent I tidintervallet:

Mandag​

09.00 - 18.00​

Tirsdag​

09.00 - 18.00​

Onsdag​

09.00 - 18.00​

Torsdag​

09.00 - 18.00​

Fredag​

09.00 - 16.00​

​Telefontid:​​

Mandag til fredag

09.00 - 14.00

Læg besked, og vi vender retur.

​book tid