​Massage – Karoline Steinsvik

​Karoline Steinsvik

Massage behandling på Odense Rygklinik

Karoline giver massage som vores fysiomassør. Hun er fysioterapistuderende, og netop færdig med 2. år ud af 3 ½ års professionsbachelor. Karoline er en aktiv fodboldspiller, og kommer fra Norge, men taler fuldt forståeligt dansk.

​Karoline vil kunne give massage behandling i relation til fysioterapibehandling, enten parallelt hermed, eller efter endt fysioterapibehandling. Odense Rygklinik tilbyder oftest massage behandling i forbindelse med at man først er tilset af fysioterapeut her på klinikken. Massage behandlingen foregår så i samarbejde med behandlende fysioterapeut. Du kan komme direkte op og få massagebehandling på Odense Rygklinik, men det kræver så at du har ringet 40826492, og talt med fysioterapeuten, som vurderer om det er forsvarligt.

Aftaler hos Karoline kan kun gives efter telefonisk samtale med fysioterapeut, og herefter booker du og Karoline tiderne sammen.

Priser:

  • ​Massage 60 minutter: 425 kr.
  • ​Massage 45 minutter: 325 kr.
  • ​Massage 30 minutter: 225 kr.

Odense Rygkliniks faglige værdier

På Odense Rygklinik ligges vægt på at give en meget grundig førstegangsundersøgelse, og derudfra ligger vi behandlingsplanen. Dette indebærer at give kompetent manuel behandling og rygtræning. Derudover fokus på, at du som patient grundigt lærer øvelser og træning, som gør, at du gradvist kan overtage behandling af dig selv. Hjælp til selvhjælp er vores motto, og vi arbejder altid henimod at du bliver selvhjulpen. Derfor ser du, at vi enten løser dit rygproblem, eller sender dig videre til yderligere udredning. Er rygproblemet af længerevarende karakter, eller decideret kroniske rygsmerter, hjælper vi dig bedst muligt med at lindre symptomerne. Desuden igennem en rehabiliteringsmæssig tilgang, at opnå det bedst mulige funktionsniveau, og finde en ny balance i dit liv, hvis vi ikke kan gøre dig smertefri.

Klinikken indgår derfor i kompetent dialog med din praktiserende læge, sygehusreumatologer, kommune, samt jobcenter og arbejdsgiver, hvis du ønsker det. Kan vi, mod forventning, ikke hjælpe dig, så hjælper vi dig videre til rette udredning og behandling i sundhedsvæsenet. På Odense Rygklinik skriver vi altid en epikrise til din praktiserende læge, for at sikre det bedst mulige sundhedsfaglige forløb. Vi kommunikerer dog aldrig med 3. part, hverken telefonisk eller i skrift, med mindre du har givet tilladelse hertil.

Odense Rygklinik ser frem til at hjælpe dig med dine rygsmerter!

Du finder vores behandlingstakster her

​Kontakt

Odense Rygklinik

Hafniahus

Torvegade 1, 3. sal, 5000 Odense C.

Få rutevejledning

Telefon: 40 82 64 92

Du kan bestille en tid via online booking

Åbningstider​​

Mandag​

9:00 – 18:00​

Tirsdag​

9:00 – 18:00​

Onsdag​

9:00 – 18:00​

Torsdag​

9:00 – 18:00​

Fredag​

9:00 – 16:00​

Akuttid udenfor åbningstid gives efter aftale.​

​Telefontid​​

Man-Fre:​

08:00 – 17:00

Du kan bestille en tid via online booking, pr. telefon: 40 82 64 92

Du kan melde afbud pr. sms, ring eller via online booking. Skriv evt. ønske om ny tid, så kontakter vi dig i telefontiden.