​Massage – Karoline Steinsvik

​Karoline Steinsvik

Massage behandling på Odense Rygklinik​Karoline giver massage behandling som vores fysiomassør. Hun er fysioterapistuderende, og færdig med knap 3 år ud af 3,5 års professionsbachelor uddannelse til Fysioterapeut. Hun er færdig med undervisningen i manuel behandling, og kan derfor bedre end en almindelig massør vurdere om du evt. skal tilses af Fysioterapeuten under behandlingen.

Karoline er aktiv fodboldspiller, og kommer fra Norge, men taler fuldt forståeligt dansk.

Priser:

  • ​Massage 60 minutter: 450 kr.
  • ​Massage 45 minutter: 350 kr.
  • ​Massage 30 minutter: 250 kr.

​Karoline vil kunne give massage behandling i relation til fysioterapibehandling, enten parallelt hermed, eller efter endt fysioterapibehandling. Odense Rygklinik tilbyder oftest massage behandling i forbindelse med at man først er tilset af fysioterapeut her på klinikken. Massage behandlingen foregår så i samarbejde med behandlende fysioterapeut. 

Aftaler hos Karoline kan kun gives efter konsultation hos fysioterapeut, og herefter booker du og Karoline tiderne sammen.

Odense Rygkliniks faglige værdier

På Odense Rygklinik ligges vægt på at give en meget grundig førstegangsundersøgelse, og derudfra ligger vi behandlingsplanen. Dette indebærer at give kompetent Manuel-/Mckenzie behandling og rygtræning. Derudover fokus på, at du som patient grundigt lærer øvelser og træning, som gør, at du gradvist kan overtage behandling selv. Hjælp til selvhjælp er vores motto, og vi arbejder altid henimod at du bliver selvhjulpen. Derfor ser du, at vi enten løser dit rygproblem, eller sender dig videre til yderligere udredning.

Er rygproblemet af længerevarende karakter, eller decideret kroniske rygsmerter, hjælper vi dig bedst muligt med at lindre symptomerne. Desuden igennem en rehabiliteringsmæssig tilgang, at opnå det bedst mulige funktionsniveau, og finde en ny balance i dit liv, hvis vi ikke kan gøre dig smertefri.

Klinikken indgår derfor i kompetent dialog med din praktiserende læge, sygehusreumatologer, kommune, samt jobcenter og arbejdsgiver, hvis du ønsker det. Kan vi, mod forventning, ikke hjælpe dig, så hjælper vi dig videre til rette udredning og behandling i sundhedsvæsenet. På Odense Rygklinik skriver vi altid en epikrise til din praktiserende læge, for at sikre det bedst mulige sundhedsfaglige forløb. Vi kommunikerer dog aldrig med 3. part, hverken telefonisk eller i skrift, med mindre du har givet tilladelse hertil.

Odense Rygklinik ser frem til at hjælpe dig med dine rygsmerter!

Du finder vores øvrige behandlingstakster her

​Kontakt

Odense Rygklinik ApS

Hafniahus

Torvegade 1, 3. sal 

5000 Odense C.

Få rutevejledning

Telefon: 

40 82 64 92

Du kan bestille en tid via 

online booking

Åbningstider​​

Mandag​

9:00 – 18:00​

Tirsdag​

9:00 – 18:00​

Onsdag​

9:00 – 18:00​

Torsdag​

9:00 – 18:00​

Fredag​

9:00 – 16:00​

Klinikken er lukket lørdag, søndag og helligdage​. Særlige åbningstider kan ses her på hjemmesiden, og på Google Business.

​Telefontid​​

Man-Fre:​

09:00 – 16:00

Du kan bestille en tid pr. telefon:

40 82 64 92

Afbud meldes via sms & online booking.  

Afbud skal meldes senest kl. 9 på behandlingsdagen, ellers kan man få et gebyr på 220 kr.