ODENSE RYGKLINIKS FAGLIGE VÆRDIER

​Hos Odense Rygklinik lægger vi vægt på at give en meget grundig førstegangsundersøgelse på op til en time, det giver os nemlig nok tid til at nå både samtale, undersøgelse og behandling allerede første gang du er på klinikken!

Dette indebærer at du som patient oplever, at der er en helt klar plan for dit behandlingsforløb, allerede fra førstekonsultationen af. Et almindeligt forløb hos os vil altid indeholde manuel behandling, da dette er vores speciale samt vejledning og evt. hjemmeøvelser.

Derudover er der fokus på, at du som patient får nogle redskaber med hjem, så du selv kan gøre noget for at fremskynde en bedring af dine smerter eller gener.

Dette kan fx indebære instruktion i øvelser, snak om vaner og fritidsaktiviteter/sport, indretning af arbejdsplads mm. Er dine smerter eller gener af længerevarende karakter, eller decideret kroniske rygsmerter, hjælper vi dig bedst muligt med at lindre symptomerne.

Hvis vi mod forventning ikke kan hjælpe dig, eller vi vurdere at osteopati ikke er relevant på det givne tidspunkt og/eller er den rette behandlingsform for dig, hjælper vi altid med at henvise til rette speciale eller videre udredning gennem egen læge.

Vi sender gerne journal uddrag fra dit forløb til din egen læge eller anden sundhedsfaglig person, for at du kan få det bedste forløb videre i sundhedsvæsenet. Vi sender dog aldrig noget videre uden dit samtykke.

Klinikken indgår derfor i kompetent dialog med andre fysioterapeuter, osteopater, andre autoriserede behandlere, din praktiserende læge, sygehus, kommune, samt jobcenter og arbejdsgiver, hvis du ønsker dette.

Vi hos Odense Rygklinik ser frem til at se dig på klinikken!

​På vegne af Odense Rygklinik

Lasse Mühlback Hansen

Osteopat DO. MSc.Ost M.R.O.DK

Autoriseret Fysioterapeut

Hvad siger vores tidligere patienter​

Herunder kan du se et lille udpluk af vores udtalelser.

★★★★★

Jesper Risum

★★★★★

Claus Skytte

★★★★★

Thomas Bertelsen

★★★★★

Ali Hussein

Har du spørgsmål?

Vi glæder os til at høre fra dig! Udfyld felterne og vi vil dernæst vende tilbage til dig med det samme.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af

Åbningstider

Mandag

09.00 - 18.00

Tirsdag

07.00 - 15.00

Onsdag

08.00 - 15.00

Torsdag

09.00 - 18.00

Fredag

07.00 - 14.00

Kontakt os

Odense Rygklinik

Hafniahus | Torvegade 1, 4. sal

5000 Odense C.

Klik her for rutevejledning

CVR: 35900985

Telefon: 40 82 64 92

E-mail: info@odenserygklinik.dk

Telefontider

Mandag til fredag

08.00 - 15.00

Hvis ikke vi tager telefonen er vi igang med at behandle, læg en besked og vi vender retur hurtigst muligt!

Sikker mail

Tryk på linket nedenfor, udfyld formularen, skriv din besked og vedhæft evt. de ønskede dokumenter og tryk send. Send sikker mail her!

Mød os på fb-logo Facebook og instagram Instagram