PRAKTISK INFORMATION​

​Coronavirus oplysninger vedr. din behandling på Odense Rygklinik, klik på linket! Odense Rygklinik er en osteopati- & fysioterapiklinik, og vi er eksperter på vores område.

Hos Odense Rygklinik behandler vi alle typer af skader og gener i bevægeapparatet, samt behandling af babyer og spædbørn. Klinikkens speciale ligger inden for behandling af hovedpine, nakke-, lænde-, hofte/bækken- eller øvrige rygproblemer, samt relaterede iskias- og nervesmerter. Vi er den eneste klinik i Odense, som har disse typer af skader som speciale.

Lasse Mühlback Hansen er din ekspert på klinikken, og er ud over at være uddannet Osteopat DO. MSc.Ost. M.R.O.DK, også autoriseret fysioterapeut. Læs mere om Lasse her.

Til første konsultation bedes du medbringe et lagen og dit gule sundhedskort samt evt. henvisning fra lægen, evt. operationsbeskrivelser, MR-scanninger og andre lægelige relevante papirer vedr. din problematik eller skade.

Du har også mulighed for at sende det på forhånd via sikker mail, tryk på linket, udfyld formularen, skriv din besked og vedhæft evt. de ønskede dokumenter og tryk send. Sikker mail er nødvendigt hvis du ønsker at fremsende dokumenter som fx scanningsbilleder, forsikringspapirer eller journaler, hvor der fremgår personfølsomme oplysninger.

Du kan også bede din praktiserende læge vedhæfte oplysningerne i en henvisning, eller sende det som en elektronisk korrespondance, så vi har alle de relevante sundhedsfaglige oplysninger til dit behandlingsforløb – dermed kan vi bedst behandle dig. 

Du skal gerne have tøj på, du kan bevæge dig i, når vi skal undersøge og behandle dig. Skal du til træning eller have træningsinstruktion, beder vi dig om at have træningstøj og inde sko på.

​​

Osteopat & Autoriseret Fysioterapeut er beskyttede titler, som man kun kan erhverve via uddannelsen, og efterfølgende autorisation. Som autoriseret fysioterapeut skal vi, ifølge Sundhedsautorisationsloven, udrede og stille diagnose på bevægeapparatsproblemer.

Du kan derfor hos Odense Rygklinik både modtage behandling med og uden henvisning fra praktiserende læge eller sygehus. Der er ingen forskel om du kommer med en henvisning eller ej, da vi arbejder udenfor ydernummer/overenskomst med den offentlige sygesikring.

​Klinikken har behageligt behandlingsrum med moderne behandlings- og træningsudstyr. Der er en sal til rygtræning på små ryghold. Der er plads til 3-4 deltagere fysisk på rygholdene, som foregår i samarbejde med AOF Odense. For tiden frem til og med 21/5-21 foregår holdene kun online pga Coronarestriktionerne.​ Fra efteråret, september 2021 og frem, vil holdene være kombineret fysisk på klinikken og online.

Klinikkens beliggenhed, og gratis parkering!

Klinikken er beliggende i Odense C. Der er gode parkerings muligheder i Th. B. Thrigesgade parkeringskælderen. Du kan parkere ved P21, og opgang herfra er til Torvegade via passagen Vestergade/Overgade. Du kommer til parkeringskælderen via. Nord, Syd, Nørregade eller Odeon indkørslen.

Du kan også parkere i Albanigade ved Odense Byret, SuperBrugsen, hvor du finder 2-3 timers gratis parkering, samt ved frimurerlogen, og langs Albanigade hvor der forefindes 1 times parkering.

Ønsker du at parkere i parkeringskælderen under Th. B. Thrigesgade, kan du får betalt din parkering her op til 2 timer af Odense Rygklinik. Gå op til konsultationen på Odense Rygklinik, Torvegade 1, 4. sal, hvor du får udleveret en parkeringsbillet. Den kan du anvende i automaten til at eliminere de først 2 timers parkering efter din behandling. Vælger du at forblive parkeret ud over de to timer, trækkes betalingen herudover på dit betalingskort. Tilbuddet gælder kun ved individuel behandling.

Betaling/Priser

Vi tager mod MobilePay og kontanter. Du finder vores behandlingstakster her.

Som privat osteopati- & fysioterapiklinik har vi ikke ydernummer. Dette betyder at uanset om du har en henvisning fra din læge eller ej, er din pris den samme. Sygeforsikringen "danmark” yder tilskud til både Osteopati og Fysioterapi, også uden at du har en henvisning fra din læge.  Vi indberetter elektronisk til sygeforsikringen "danmark" for dig.

Ved udeblivelse eller for sent afbud til din behandling, opkræves det fulde honorar.

Information om ejerskifte pr 01.05.2021:

Kære nuværende og tidligere patienter på Odense Rygklinik

Odense Rygkliniks drift overgår fra 01.05.2021 til at have ny ejer. Den nye ejer er Lasse Mühlback Hansen, som er autoriseret fysioterapeut og uddannet Osteopat. Lasse vil med højt fagligt kompetenceniveau køre Odense Rygklinik videre i samme ånd og faglige seriøsitet. Morten Topholm fortsætter med at være på klinikken frem til 30.06.2021 i et mindre timetal.

For dig som patient skal vi oplyse, at din journal samt medfølgende oplysninger overgår efter gældende regler til den nye ejer. Det er en fordel for dig, hvis du senere ønsker fortsat at modtage behandling på Odense Rygklinik, at der fortsat er kontinuitet i sin journal. Journaloplysninger skal, jf. sundhedsloven opbevares i 5 år og du kan derfor ikke få slettet din journal, men du kan få den videregivet til Styrelsen for Patientsikkerhed, som så opbevarer denne efter gældende regler, såfremt du ikke ønsker at journalen skal overgå til Lasse Mühlback Hansen.

Såfremt du udbeder ønske herom før d. 01.05.2021, kan du få journalen udleveret og du bedes da meddele dette til Fysioterapeut Morten Topholm, som vil iværksætte dette. Såfremt du udbeder ønske herom d. 01.05.2021 eller senere vil Lasse Mühlback Hansen iværksætte dette.

Med venlig hilsen

Odense Rygklinik​

Hvad siger vores tidligere patienter​

Herunder kan du se et lille udpluk af vores udtalelser.

★★★★★

Jesper Risum

★★★★★

Claus Skytte

★★★★★

Thomas Bertelsen

★★★★★

Ali Hussein

Har du spørgsmål?

Vi glæder os til at høre fra dig! Udfyld felterne og vi vil dernæst vende tilbage til dig med det samme.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af

Åbningstider

Mandag

09.00 - 18.00

Tirsdag

07.00 - 15.00

Onsdag

08.00 - 15.00

Torsdag

09.00 - 18.00

Fredag

07.00 - 14.00

Kontakt os

Odense Rygklinik

Hafniahus | Torvegade 1, 4. sal

5000 Odense C.

Klik her for rutevejledning

CVR: 35900985

Telefon: 40 82 64 92

E-mail: info@odenserygklinik.dk

Telefontider

Mandag til fredag

08.00 - 17.00

Sikker mail

Tryk på linket nedenfor, udfyld formularen, skriv din besked og vedhæft evt. de ønskede dokumenter og tryk send. Send sikker mail her!

Mød os på fb-logo Facebook og instagram Instagram