​Behandlingstakster – Odense Rygklinik

Første konsultation
60 min.​

Patientbetaling:

650 kr.

“Danmark” tilskud: 133 kr.

Normal behandling
​30 min.​​

Patientbetaling:

340 kr.*

“Danmark” tilskud: 88 kr.

Normal behandling - Udvidet
45 min.​​

Patientbetaling:

495 kr.*

“Danmark” tilskud: 88 kr.

​Odense Rygklinik arbejder, som en del af behandlergruppen på ASFysioterapi, som privat specialiseret rygklinik uden ydernummer. Du kan modtage behandling med eller uden lægehenvisning, det ændrer ikke prisen. Du kan modtage “Sygeforsikringen Danmark” tilskud, hvis du er medlem her uanset henvisning – dette tilskud gives på alle behandlinger hos autoriseret fysioterapeut, som er godkendte af

Patientsikkerhedsstyrelsen, og underlagt deres tilsyn - det er Odense Rygklinik. Vi indberetter elektronisk til "Sygeforsikringen Danmark" for dig.

Har du en sundheds-/ulykkesforsikring skal du som udgangspunkt selv betale for fysioterapi behandlingen, og indhente evt. hel- eller delvis refusion hos dit forsikringsselskab. 

Har du forsikring hos Skandia, kan vi efter aftale sende regningen direkte dertil. Det kræver, at vi modtager en skriftlig accept af, at de dækker behandlingsudgifterne, og du medbringer skrivelsen senest ved 1. konsultation. 

Alle øvrige sundheds- og ulykkesforsikringer skal du selv foretage udlæg, og indhente din fulde eller delvise refusion hos dit forsikringsselskab.

Har du eget firma, eller er har dit firma en aftale om at betale for ex. x antal behandlinger for alle medarbejdere i årets løb, samt er skaden arbejdsrelateret, eller er behandling/træning med til at sikre at medarbejderne kan passe deres arbejde, så bør virksomheden kunne trække udgiften til fysioterapibehandling på Odense Rygklinik. Spørg jeres revisor herom for præcise regler.

For uddybende oplysninger ring 63 11 11 59 og tal med Sekretær Thomas, som kan hjælpe dig hermed.

Vi tager mod alle betalingsformer.

Første konsultation

Her får du en grundig undersøgelse af dit nakke-, lænde-, bækken/hofte eller øvrige rygproblem, behandling, samt øvelser, information om din behandlingsplan, og svar på dine spørgsmål. Konsultationen er på op til 60 minutter. – 650 kr.

Normal behandling

Fortsat behandling, vejledning og justering af dine øvelser samt træningsprogram, konsultation er på op til 30 minutter. Langt de fleste fysioterapi forløb anvender denne ydelse – 340 kr.*

Normal behandling - udvidet

Behandling, vejledning og justering af dine øvelser samt træningsprogram. Ved den komplekse og tidskrævende rygproblemstilling, anvendes ofte efter trafikuheld, hvor der ex. er tale om hjernerystelse eller piskesmæld og lignende. Ved kroniske/langvarige og komplekse rygproblemstillinger. Ydelsen aftales med fysioterapeut. Konsultationen er på op til 45 minutter - 495 kr.*

Første konsultation - kort

Konsultationen anvendes hvis du tidligere har været patient og kommer med samme problemstilling. Kan også anvendes til screening til rygholdtræning. Anvendes i få tilfælde ved første konsultation. Konsultationen er på op til 45 minutter.  – 495 kr.​*

Holdtræning

Foregår i samarbejde med AOF Odense, hvor Odense Rygklinik stiller Fysioterapeut Morten Topholm til disposition for rygholdtræningen. Du skal i fald booke træningsholdet her!

Træning foregår på små hold 3-6 deltager i træningssal i 55 minutter, med fokus på at afprøve og forbedre funktionsevne, bedre styrke, udholdenhed og smidighed efter rygproblem. Holdene kører hvert ½ år over 14 gange i efterår/vinter, samt vinter/forår/sommer. Pris og tilmelding til holdene findes på AOFs hjemmeside.

Du skal være tilset af læge, kiropraktor eller fysioterapeut før tilmelding til holdene, som skal have sagt god for træning. Alternativt kan Odense Rygklinik tilbyde kort første konsultation på op til 45 minutter for 495 kr.*

Du er velkommen til at kontakte fysioterapeuten på tlf.: 53 70 64 92 med spørgsmål herom.

* Der varsles prisstigning til 500 kr. for normal behandling - udvidet og 350 kr. for normal behandling pr. 1/1-2020

​Kontakt

Odense Rygklinik ApS

Specialiseret Fysioterapi

ASFysioterapi

Langelinie 29, 2. sal

5230 Odense M.

Få rutevejledning

​Du kan bestille en tid via 

online booking (ude af drift til og med uge 50)

Åbningstider​​

Mandag​

9:00 – 18:00​

Tirsdag​

Åben efter aftale​

Onsdag​

9:00 – 18:00​

Torsdag​

Åben efter aftale​

Fredag​

9:00 – 17:00​

Ude af drift til og med uge 50 for nye patienter, ring for tid istedet!

​Telefontid​​

Mandag: 08:00 - 13:30

Tirsdag-Fredag: 09:00 - 13:30

​Du kan bestille en tid hos vores sekretær

tlf.: 40 82 64 92

Afbud skal meldes telefonisk. 

Udeblivelse kan udløse et gebyr på 250 kr.