​Behandlingstakster – Odense Rygklinik

Første konsultation
60 min.​

Patientbetaling:

600 kr.

“Danmark” tilskud: 133 kr.

Normal behandling
​30 min.​​

Patientbetaling:

300 kr.

“Danmark” tilskud: 88 kr.

Telefonisk konsultation
pr. 15 min.​​

Patientbetaling:

150 kr.

“Danmark” tilskud: 0 kr.

Odense Rygklinik holder lukket for konsultationer med personligt fremmøde, som ikke vurderes som værende kritiske, frem til og med Juni 2020 pga. Covid-19, Corona Virus, Det er med baggrund i sundhedsmyndighedernes anbefaling i publicering af 17/3-20. Idet autorisationsloven fordrer at en fysiopterapeutisk indsats skal stå mål med risikoen ved personligt fremmøde, vurderer vi ikke at ret mange fysioterapeutiske problemstillinger kan vurderes som værende kritiske.

Et eksempel på en kritisk tilstand, er hvis en diskusprolaps udvikler sig med svært rodtryk, dvs. man ikke kan kommer af med og holde på urin, og ikke kan holde på afføring, har ophørt følesans i skridtområdet (cauda), eller har nedsat kraft i ex en arm eller et ben, styringsbesvær af ben mv. Ofte vil vi her anbefale kontakt til egen læge først, men er du i tvivl kan du ringe og vi skal vurderer om din tilstand er kritisk. Et andet eksempel er hvis du har vedvarende rygsmerter med udstråling, men her vil vi først vurdere dig via telefonisk kontakt, herefter evt. ved videokonference. Og først hvis vi ikke kan hjælpe dig der, og vurderer at tilstanden fortsat er kritisk kan en personlig fremmøde konsultation være aktuel.

Vi kan tilbyde telefonisk, eller online (GDPR godkendt) konsultation for vurdering og vejledning mod betaling pr påbegyndt 15 min 150 kr.

Vi kan kontaktes på tlf: 40826492 - læg en besked og vi vender tilbage. Evt.videokonference kan aftales her telefonisk. Mød aldrig personligt frem, det er noget vi aftaler i fald tilstanden vurderes som værende kritisk.

Ellers pas godt på jer selv og jeres nærmeste, og de udsatte borgere i den kommende tid.

MVH. Fysioterapeut Morten Topholm, Odense Rygklinik

​Odense Rygklinik arbejder som privat specialiseret rygklinik uden ydernummer. Du kan modtage behandling med eller uden lægehenvisning, det ændrer ikke prisen. Du kan modtage “Sygeforsikringen Danmark” tilskud, hvis du er medlem her uanset henvisning – dette tilskud gives på alle behandlinger hos autoriseret fysioterapeut, som er godkendte af

Patientsikkerhedsstyrelsen, og underlagt deres tilsyn - det er Odense Rygklinik. Vi indberetter elektronisk til "Sygeforsikringen Danmark" for dig.

Har du en sundheds-/ulykkesforsikring skal du som udgangspunkt selv betale for fysioterapi behandlingen, og indhente evt. hel- eller delvis refusion hos dit forsikringsselskab. 

Har du forsikring hos Skandia, kan vi efter aftale sende regningen direkte dertil. Det kræver, at vi modtager en skriftlig accept af, at de dækker behandlingsudgifterne, og du medbringer skrivelsen senest ved 1. konsultation. 

Alle øvrige sundheds- og ulykkesforsikringer skal du selv foretage udlæg, og indhente din fulde eller delvise refusion hos dit forsikringsselskab.

Har du eget firma, eller er har dit firma en aftale om at betale for ex. x antal behandlinger for alle medarbejdere i årets løb, samt er skaden arbejdsrelateret, eller er behandling/træning med til at sikre at medarbejderne kan passe deres arbejde, så bør virksomheden kunne trække udgiften til fysioterapibehandling på Odense Rygklinik. Spørg jeres revisor herom for præcise regler.

For uddybende oplysninger ring 40 82 64 92 og tal med Sekretær.

Vi tager mod MobilePay, kreditkort og kontooverførsel - vi tager ikke mod kontakter - klinikken er kontantløs!

Første konsultation

Her får du en grundig undersøgelse af dit nakke-, lænde-, bækken/hofte eller øvrige rygproblem, behandling, samt øvelser, information om din behandlingsplan, og svar på dine spørgsmål. Konsultationen er på op til 60 minutter. – 600 kr.

Normal behandling

Fortsat behandling, vejledning og justering af dine øvelser samt træningsprogram, konsultation er på op til 30 minutter. Langt de fleste fysioterapi forløb anvender denne ydelse – 300 kr.

Normal behandling - udvidet

Behandling, vejledning og justering af dine øvelser samt træningsprogram. Ved den komplekse og tidskrævende rygproblemstilling, anvendes ofte efter trafikuheld, hvor der ex. er tale om hjernerystelse eller piskesmæld og lignende. Ved kroniske/langvarige og komplekse rygproblemstillinger. Ydelsen aftales med fysioterapeut. Konsultationen er på op til 45 minutter - 450 kr.

Telefonisk konsulation/Video konference:

Konsultationen anvendes som opstart i denne tid med COVID-19, Corona Virus. Du skal kun betale når vi har aftalt der er tale om en konsultation. Vi starter telefonisk, og aftaler så enten telefonkonsultation, eller videokonsultation. Konsultationen er pr. påbegyndt 15 minutter.  – 150 kr.

Holdtræning

For tiden med COVID-19 afvikles holdene kun via SKYPE med op til 6 holdeltagere, og der optages kun nye patienter efter vurdering. Nedenstående information er derfor under "normale" omstændigheder.

Foregår i samarbejde med AOF Odense, hvor Odense Rygklinik stiller Fysioterapeut Morten Topholm til disposition for rygholdtræningen. Du skal i fald booke træningsholdet her!

Træning foregår på små hold 3-6 deltager i træningssal i 55 minutter, med fokus på at afprøve og forbedre funktionsevne, bedre styrke, udholdenhed og smidighed efter rygproblem. Holdene kører hvert ½ år over 14 gange i efterår/vinter, samt vinter/forår/sommer. Pris og tilmelding til holdene findes på AOFs hjemmeside.

Du skal være tilset af læge, kiropraktor eller fysioterapeut før tilmelding til holdene, som skal have sagt god for træning. Alternativt kan Odense Rygklinik tilbyde kort første konsultation på op til 45 minutter for 450 kr.

Du er velkommen til at kontakte fysioterapeuten på tlf.: 53 70 64 92 med spørgsmål herom.

COVID 19 - "Corona Virus" forebyggende tiltag:

Sundhedsstyrelsen har udgivet retningslinjer for sundhedsfaglige virksomheder, og vi tilpasser os løbende til deres og myndighedernes anbefalinger. Dette er kun relevant ved kritisk behandling, hvor personlig fremmøde aftales telefonisk med fysioterapeuten.

Odense Rygklinik har altid haft et meget højt niveau for hygiejne og rengøring, og vi gør fortsat følgende tiltag:

- Vi har renvaskede og strøgne lagener til behandlingen.

- Briksene, måtter og træningsudstyr rengøres med cosiMed Desinfektionmiddel, efter hver behandling.

- Klinikken rengøres grundigt, særligt håndtag flere gange dagligt.

- Der er opsat håndsprit i venteværelset, ligesom vi anvender engangspapir hændklæder.

- Der anvendes engangskopper til kaffe, og vand på flaske.

- Vi vælger at følge sundhedsstyrelsens anbefaling og giver for tiden ikke hånd mv.

- Fysioterapeuten vasker selvfølgelig hænder før/efter hver behandling.

- Vi anbefaler patienter du, og andre, at man melder afbud og bliver hjemme ved tegn på forkølelse og influenza, ligesom Fysioterapeuten afmelder ved samme.

Du vil i fald være den eneste patient der kommer formodentlig den dag, og i fald der er flere kritiske patienter ligger vi tid ind imellem, både for at undgå kontakt, og for at have tid til rengøring imellem konsulationerne.

​Kontakt (Mød ikke personligt op)

Odense Rygklinik ApS

Specialiseret Fysioterapi

Hafniahus

Torvegade 1, 4. sal

5000 Odense C.

Få rutevejledning

​Du kan bestille en tid via 

online booking (lukket for tiden)

Åbningstider​​:

Mandag​

Lukket for personlig ko​ntakt

Tirsdag​

Lukket for personlig ko​ntakt​

Onsdag​

Lukket for personlig ko​ntakt

Torsdag​

Lukket for personlig ko​ntakt

Fredag​

Lukket for personlig ko​ntakt​

Der er mulighed for telefonisk konsultation & online konsultation ved kritisk tilstand og behov for vurdering, eller vejledning. 

​Telefontid​​

Mandag - Fredag: 8.00 - 16.00

​Du kan ringe og evt. ligge besked, så kontakter vi dig. For vurdering og egentlig konsultation telefonisk eller videokonf. koster 150 kr. pr. påbegyndt 15 min. Det koster ikke noget at ringe og spørge.

tlf.: 40 82 64 92