​Behandlingstakster – Odense Rygklinik

Første konsultation
45 min.​

Patientbetaling:

525 kr.

“Danmark” tilskud: 133 kr.

Opfølgende behandling
​30 min.​​

Patientbetaling:

350kr.

“Danmark” tilskud: 88 kr.

Udvidet opfølgende behandling
45 min.​​

Patientbetaling:

525 kr.

“Danmark” tilskud: 88 kr.

Udvidet første konsultation

75 min.​

Patientbetaling:

875 kr.

“Danmark” tilskud: 133 kr.

Udeblivelse
& for sent afbud​

Patientbetaling:

175 kr.

Odense Rygklinik arbejder som privat specialiseret rygklinik uden ydernummer. Du kan modtage behandling med eller uden lægehenvisning, det ændrer ikke prisen. Du kan modtage “Sygeforsikringen Danmark” tilskud, hvis du er medlem her uanset henvisning – dette tilskud gives på alle behandlinger hos autoriseret fysioterapeut som er godkendte af patientsikkerhedsstyrelsen, og underlagt deres tilsyn - det er Odense Rygklinik.

Du skal som udgangspunkt selv betale for fysioterapi behandlingen på Odense Rygklinik. Har du en sundheds- eller ulykkesforsikring, kan de forlange, at du skaffer en henvisning til behandlingsforløbet, for at forsikringen senere vil refundere.

Har du forsikring hos Skandia Lifeline, kan vi efter aftale sende regningen direkte dertil. Det kræver vi modtager en skriftlig accept af, at de dækker behandlingsudgifterne, og du medbringer skrivelsen senest ved 1. konsultation. Alle øvrige sundheds- og ulykkesforsikringer skal du selv foretage udlæg, og indhente din fulde eller delvise refusion hos dem.​

Vi tager mod MobilePay, betalingskort (ikke dankort), bankoverførsel og betaling via girokort. Vi tager ikke mod kontanter – klinikken er kontantløs.

Udeblivelse eller for sent afbud, som er kl 9.00 på behandlingsdagen, koster 175 kr.

Første konsultation

Der bookes til en normal første konsultation hos fysioterapeut altid 45 minutter. 

Her får du en grundig undersøgelse af dit nakke-, lænde- eller øvrige rygproblem, behandling, samt øvelser, information om din behandlingsplan, og svar på dine spørgsmål. Konsultationen er på 45 minutter, og de fleste klarer sig fint hermed. Prisen er inklusiv udarbejdelse af evt. epikrise til din læge undervejs eller i slutningen af behandlingsforløbet. – 525 kr.

Opfølgende behandling

Behandling, vejledning og justering af dine øvelser samt træningsprogram, konsultation er på op til 30 minutter. Langt de fleste fysioterapeutiske forløb klarer sig fint hermed – 350 kr.

Udvidet opfølgende behandling

Behandling, vejledning og justering af dine øvelser samt træningsprogram. Ved den komplekse og tidskrævende rygproblemstilling, aftales med fysioterapeut. Konsultationen er på op til 45 minutter - 525 kr.

Udvidet første konsultation

Der bookes til denne ydelse 75 minutter hos fysioterapeuten. Anvendes i få tilfælde, hvis du har et meget komplekst rygproblem. Eksempelvis har du både smerter i nakke og lænd, og der derudover er udstråling til arme og ben. Kan også være du har  været involveret i et færdselsuheld og har smerter fra mange områder af ryg og brystkasse, eller du har haft rygproblemet i lang tid, så kan du med fordel booke en udvidet første konsultation. Er du i tvivl ring og tal med Fysioterapeuten før du booker - 875 kr.​

Holdtræning

Foregår i samarbejde med AOF Odense, hvor Odense Rygklinik stiller Fysioterapeut Morten Topholm til disposition for rygholdtræningen. Du skal i fald booke træningsholdet her!

Træning foregår på små hold 4-6 deltager i træningssal i 45 minutter, med fokus på at afprøve og forbedre funktionsevne, bedre styrke, udholdenhed og smidighed efter rygproblem.

Du skal være tilset af læge eller fysioterapeut før tilmelding til holdene, som skal have sagt god for træning. Alternativt kan Odense Rygklinik tilbyde vurdering.

​Kontakt

Odense Rygklinik ApS

Hafniahus

Torvegade 1, 3. sal 

5000 Odense C.

Få rutevejledning

Telefon: 

40 82 64 92

Du kan bestille en tid via 

online booking

Åbningstider​​

Mandag​

9:00 – 18:00​

Tirsdag​

9:00 – 18:00​

Onsdag​

9:00 – 18:00​

Torsdag​

9:00 – 18:00​

Fredag​

9:00 – 16:00​

Klinikken er lukket lørdag, søndag og helligdage​. Særlige åbningstider kan ses her på hjemmesiden, og på Google Business.

​Telefontid​​

Man-Fre:​

09:00 – 16:00

Du kan bestille en tid pr. telefon:

40 82 64 92

Afbud meldes via sms & online booking.  

Afbud skal meldes senest kl. 9 på behandlingsdagen, ellers kan man få et gebyr på 175 kr.