​Behandlingstakster – Odense Rygklinik

Første konsultation
60 min.​

Patientbetaling:

720 kr.

“Danmark” tilskud: 133 kr.

Normal behandling
​30 min.​​

Patientbetaling:

360 kr.

“Danmark” tilskud: 88 kr.

Videokonsultation
pr. 45 min.​​

Patientbetaling:

540 kr.

“Danmark” tilskud: 88 kr.

Vedr. ​Coronavirus Information​ vedr. din behandling på Odense Rygklinik, klik på linket!

Odense Rygklinik arbejder som privat specialiseret rygklinik uden ydernummer. Du kan modtage behandling med eller uden lægehenvisning, det ændrer ikke prisen. Du kan modtage “Sygeforsikringen Danmark” tilskud, hvis du er medlem her uanset henvisning – dette tilskud gives på alle behandlinger hos statsautoriseret fysioterapeut, som er godkendte af Patientsikkerhedsstyrelsen og underlagt deres tilsyn - det er Odense Rygklinik. Vi indberetter elektronisk til Sygeforsikringen Danmark for dig.

Odense Rygklinik er en uafhængig fysioterapiklinik. Det vil sige vi ikke indgår i et kædesamarbejde, eller laver lukkede aftaler med sundhedsforsikringer. Alle patienter som kommer på Odense Rygklinik får samme gode service til samme pris!

Har du en sundheds-/ulykkesforsikring skal du som udgangspunkt selv betale for fysioterapibehandlingen, og indhente evt. hel- eller delvis refusion hos dit forsikringsselskab.

Har du eget firma, eller har dit firma en aftale om at betale for eksempelvis x-antal behandlinger for alle medarbejdere i årets løb, samt er skaden arbejdsrelateret, eller er behandling/træning med til at sikre at medarbejderne kan passe deres arbejde, så bør virksomheden kunne trække udgiften til fysioterapibehandling på Odense Rygklinik. Spørg jeres revisor herom for præcise regler.

For uddybende oplysninger ring 40 82 64 92 og få mere information.

Vi tager mod MobilePay, kreditkort og kontooverførsel - vi tager ikke mod kontakter - klinikken er kontantløs.

Første konsultation

Her får du en grundig undersøgelse af dit nakke-, lænde-, bækken/hofte eller øvrige rygproblem, behandling samt øvelser, information om din behandlingsplan og svar på dine spørgsmål. Konsultationen er på op til 60 minutter. – 720 kr.

Normal behandling

Fortsat behandling, vejledning og justering af dine øvelser samt træningsprogram. Konsultation er på op til 30 minutter. Langt de fleste fysioterapiforløb anvender denne ydelse – 360 kr.

Normal behandling - udvidet

Behandling, vejledning og justering af dine øvelser samt træningsprogram. Ved den komplekse og tidskrævende rygproblemstilling, kunne være efter trafikuheld, hvor der eksempelvis er tale om hjernerystelse eller piskesmæld og lignende. Ved kroniske/langvarige og komplekse rygproblemstillinger. Ydelsen aftales med fysioterapeut. Konsultationen er på op til 45 minutter - 540 kr.

Videokonsultation:

Konsultationen anvendes hvis du er syg eller har mistanke om sygdom i familien og derfor ikke kan komme på klinikken. Vi starter telefonisk, og aftaler så videokonsultation. Vi kan også anvende videokonsultation som opstart, hvis din hjemadresse er langt fra Odense Rygklinik, og du gerne vil have en professionel vurdering. Konsultationen er pr. påbegyndt 15 minutter.  – 180 kr.

En normal videokonsultation er på ca. 45 minutter - 540 kr.

Holdtræning

Foregår i samarbejde med AOF Odense, hvor Odense Rygklinik stiller Fysioterapeut Morten Topholm til disposition for rygholdtræningen. Du skal i fald booke træningsholdet her!

Træning foregår på små hold 3-4 deltagere i træningssal i 55 minutter, med fokus på at afprøve og forbedre funktionsevne, bedre styrke, udholdenhed og smidighed efter rygproblem. Holdene kører hvert ½ år over 15 gange i efterår/vinter, samt vinter/forår/sommer. Pris og tilmelding til holdene findes på AOFs hjemmeside.

Du skal være tilset af læge, kiropraktor eller fysioterapeut før tilmelding til holdene, som skal have sagt god for træning. Alternativt kan Odense Rygklinik tilbyde kort første konsultation på op til 45 minutter for 540 kr.

Du er velkommen til at kontakte fysioterapeuten på tlf.: 40 82 64 92 med spørgsmål herom

​Kontakt:

tlf.: 40 82 64 92

Odense Rygklinik ApS

Specialiseret Fysioterapi

Hafniahus

Torvegade 1, 4. sal

5000 Odense C.

Få rutevejledning

Åbent I tidintervallet:

Mandag​

09.00 - 18.00​

Tirsdag​

09.00 - 18.00​

Onsdag​

Lukket​

Torsdag​

09.00 - 18.00​

Fredag​

09.00 - 16.00

​Telefontid:​​

Mandag, Tirsdag, 

Torsdag & Fredag

09.00 - 16.00​​

​book tid