​Behandlingstakster – Odense Rygklinik

Første konsultation
60 min.​

Patientbetaling:

700 kr.

“Danmark” tilskud: 133 kr.

Normal behandling
​45 min.​​

Patientbetaling:

525 kr.

“Danmark” tilskud: 88 kr.

Videokonsultation
pr. 45 min.​​

Patientbetaling:

525 kr.

“Danmark” tilskud: 88 kr.

Vedr. ​Coronavirus oplysninger vedr. din behandling på Odense Rygklinik, klik på linket!

Odense Rygklinik arbejder som privat specialiseret rygklinik uden ydernummer. Du kan modtage behandling med eller uden lægehenvisning, det ændrer ikke prisen. Du kan modtage “Sygeforsikringen Danmark” tilskud, hvis du er medlem her uanset henvisning – dette tilskud gives på alle behandlinger hos statsautoriseret fysioterapeut & osteopat, som er godkendte af Patientsikkerhedsstyrelsen og underlagt deres tilsyn - det er Odense Rygklinik. Vi indberetter elektronisk til Sygeforsikringen Danmark for dig.

Odense Rygklinik er en uafhængig osteopat- & fysioterapiklinik. Det vil sige vi ikke indgår i et kædesamarbejde, eller laver lukkede aftaler med sundhedsforsikringer. Alle patienter som kommer på Odense Rygklinik får samme gode service til samme pris!

Har du en sundheds-/ulykkesforsikring skal du som udgangspunkt selv betale for behandlingen, og indhente evt. hel- eller delvis refusion hos dit forsikringsselskab.

Har du eget firma, eller har dit firma en aftale om at betale for eksempelvis x-antal behandlinger for alle medarbejdere i årets løb, samt er skaden arbejdsrelateret, eller er behandling/træning med til at sikre at medarbejderne kan passe deres arbejde, så bør virksomheden kunne trække udgiften til behandling på Odense Rygklinik. Spørg jeres revisor herom for præcise regler.

For uddybende oplysninger ring 40 82 64 92 og få mere information.

Vi tager mod MobilePay, kreditkort og kontooverførsel - vi tager ikke mod kontakter - klinikken er kontantløs.

Første konsultation

Her får du en grundig undersøgelse af dit nakke-, lænde-, bækken/hofte eller øvrige rygproblem, behandling samt øvelser, information om din behandlingsplan og svar på dine spørgsmål. Konsultationen er på op til 60 minutter. – 700 kr.

Normal behandling

Behandling, vejledning og justering af dine øvelser samt træningsprogram. Konsultationen er på op til 45 minutter - 525 kr.

Kort behandling

Fortsat kort behandling, vejledning og justering af dine øvelser samt træningsprogram. Konsultation er på op til 30 minutter. – 350 kr.

Videokonsultation:

Konsultationen anvendes hvis du er syg eller har mistanke om sygdom i familien, eller er i isolation og derfor ikke kan komme på klinikken. Vi starter telefonisk, og aftaler så videokonsultation. Vi kan også anvende videokonsultation som opstart, hvis din hjemadresse er langt fra Odense Rygklinik, og du gerne vil have en professionel vurdering. 

En normal videokonsultation er på ca. 45 minutter - 525 kr.

Holdtræning

Foregår i samarbejde med AOF Odense, hvor Odense Rygklinik stiller Osteopat & Fysioterapeut Lasse Mühlback Hansen fra 1/5-21 til disposition for rygholdtræningen. Du skal i fald booke træningsholdet her!

Træning foregår på små hold 3-4 deltagere i træningssal i 55 minutter, med fokus på at afprøve og forbedre funktionsevne, bedre styrke, udholdenhed og smidighed efter rygproblem. Holdene kører hvert ½ år over 15 gange i efterår/vinter, samt vinter/forår/sommer. Pris og tilmelding til holdene findes på AOFs hjemmeside.

Holdene afvikles dels fysisk, dels on-line. Der er krav om anvendelse af mundbind til man har indfundet sig på sin egen måtte med 2 meters afstand. Fysioterapeuten bærer mundbind og visir under træningen ved vejledning og kontakt tættere end de 2 meter.

Med nuværende restriktioner pga. coronavirus i Odense vil holdtræning til og med 21/5-21 foregår on-line. Vi tilpasser os løbende restriktioner, afstand og anvendelse af værnemidler.

Du skal være tilset af læge, osteopat, kiropraktor eller fysioterapeut før tilmelding til holdene, som skal have sagt god for træning. Alternativt kan Odense Rygklinik tilbyde kort første konsultation for at vurdere om du er klar til at deltage på holdet på 45 minutter for 525 kr.

Du er velkommen til at kontakte fysioterapeuten på tlf.: 40 82 64 92 med spørgsmål herom.

​Kontakt:

tlf.: 40 82 64 92

Odense Rygklinik

Specialiseret Osteopati & Fysioterapi

Hafniahus

Torvegade 1, 4. sal

5000 Odense C.

Få rutevejledning

Åbent I tidintervallet:

Mandag​

09.00 - 18.00​

Tirsdag​

09.00 - 18.00​

Onsdag​

09.00 - 18.00​

Torsdag​

09.00 - 18.00​

Fredag​

09.00 - 16.00​

​Telefontid:​​

Mandag til fredag

09.00 - 14.00

Læg besked, og vi vender retur.

​book tid