Brug din sundhedsforsikring​

​Rigtig mange mennesker har i dag en sundhedsforsikring, enten privat eller gennem arbejdet. Hvis du har sådan en, så er det bare med at bruge den!

Vi samarbejder med de fleste forsikringsselskaber, og vi kan i det fleste tilfælde sende regningen direkte til dem, så du slipper for at skulle lægge ud for behandlingerne. Da vi både er uddannede fysioterapeuter og osteopater på klinikken, kan du derfor som patient få tilskud til begge dele, alt efter hvad din forsikring dækker. Vi oplever ofte at nogle selskaber informerer deres kunder om, at det er et krav at du bliver behandlet på en klinik som har overenskomst med den offentlige sygesikring. Det er oftest ikke korrekt.

Dette betyder blot at de ikke dækker mere end hvad prisen er på klinikker som har overenskomst. Du kan derfor stadig bliver behandlet hos os, men så betaler du blot differencen og vi sender regningen til dit selskab på det beløb de maksimalt dækker.

Hvis du har været ude for en ulykke og har en ulykkesforsikring, så dækker de fleste selskaber også behandling af din skade ved en fysioterapeut eller osteopat, i begge tilfælde kan du bruge din forsikring hos os.​

​Vigtigt inden du påbegynder din behandling!

​De fleste selskaber har som krav at du har oprettet en sag hos dem inden din behandling starter, det er derfor vigtigt at du har været i kontakt med dit forsikringsselskab inden behandlingen påbegyndes, såfremt du ønsker at gøre brug af din sundheds- eller ulykkesforsikring.

Hvis du ønsker at vi sender regningen direkte til dit selskab, så skal vi bruge en bekræftelse fra dit forsikringsselskab, med et skades- eller sagsnummer og det skal tydeligt fremgå af bekræftelsen hvor mange behandlinger og/eller hvor stort et beløb de dækker per behandling, samt hvordan regningen skal sendes.

Hvad siger vores tidligere patienter​

Herunder kan du se et lille udpluk af vores udtalelser.

★★★★★

Jesper Risum

★★★★★

Claus Skytte

★★★★★

Thomas Bertelsen

★★★★★

Ali Hussein

Har du spørgsmål?

Vi glæder os til at høre fra dig! Udfyld felterne og vi vil dernæst vende tilbage til dig med det samme.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af

Åbningstider

Mandag

09.00 - 18.00

Tirsdag

07.00 - 15.00

Onsdag

08.00 - 15.00

Torsdag

09.00 - 18.00

Fredag

07.00 - 14.00

Kontakt os

Odense Rygklinik

Hafniahus | Torvegade 1, 4. sal

5000 Odense C.

Klik her for rutevejledning

CVR: 35900985

Telefon: 40 82 64 92

E-mail: info@odenserygklinik.dk

Telefontider

Mandag til fredag

08.00 - 15.00

Hvis ikke vi tager telefonen er vi igang med at behandle, læg en besked og vi vender retur hurtigst muligt!

Sikker mail

Tryk på linket nedenfor, udfyld formularen, skriv din besked og vedhæft evt. de ønskede dokumenter og tryk send. Send sikker mail her!

Mød os på fb-logo Facebook og instagram Instagram