​Rygtræning & Ryghold

Informationen her er gældende under "normale" forhold, og forhåbentlig ved afvikling af nye hold fra september 2020.

Odense Rygklinik har samarbejde med AOF Odense vedr. afholdelse af rygtræning på hold. Dette betyder, at du hvert halve år, fra begyndelsen af februar og frem til juni samt fra september og frem til december, kan deltage i rygtræning på hold for dit rygproblem. Rygtræning foregår i Hafniahus på 4. sal ved Odense Rygkliniks lokaler. Der vil være mulighed for løbende optagelse på holdene, som afvikles på små hold med 3-4 deltagere, og varer ca. 55 minutter pr. gang. Holdene vil formodentlig fra september blive afviklet som enten rent on-line hold, eller blandede, hvor du som deltager enten deltager hjemmefra på videokonsultation, eller fysisk med max 3 deltagere fysisk i træningsrummene på samlet små 50 m2 og med god udluftning.

Du skal inden holdtræningsstart have accept af din læge, fysioterapeut eller anden autoriseret sundhedsfaglig behandler for deltagelse på ryghold og til rygtræning. Har du ikke en sådan, så vurderer vi dig gerne inden træningsopstart via en 45 minutters  kort undersøgelse, om du kan deltage på hold eller ej, og i fald hvilket, der passer dig bedst. En undersøgelse foretages ud over holdtræningen og tilbydes for rygholddeltagere til 525 kr.​ Den bookes som en kort første konsultation, og kan kun bookes telefonisk på 40 82 64 92. Viser undersøgelsen, at du har et individuelt behandlingsbehov, ligger yderligere undersøgelse og denne behandling udover holdtræningen.

​Du finder vores øvrige behandlingstakster her

Ryghold med Rygtræning, dag, tidspunkt og sted.

Pga. COVID-19, Coronavirus foregår holdtræningen både videokonference for eksisterende rygholdspatienter, samt fysisk.

På rygholdet vil du modtage undervisning af erfarne autoriserede fysioterapeuter. For øjeblikket er det Morten Topholm, som står for holdene.

Du skal selv tilmelde dig holdet hos AOF i linket her, hvor du kan se alle holdene fra 1. september 2020 bliver lagt ud omkring 1. Juli 2020.

Vi har følgende hold i vinter/forår/sommer, samt efterår/vinter 2020 – tilmelding foregår via AOF i nedenstående links. Der skal være 3-4 deltagere på holdene fra sæsonens start, for at de kan opstartes. Alle holdene afvikles 15 gange, kun afbrudt af ferier og helligdage. Holdene starter alle første uge i september 2020. Ring 40 82 64 92 for spørgsmål og samtale med Fysioterapeut Morten Topholm vedrørende holdene, indhold og niveau mm.

​Kontakt (Mød ikke op uden aftale)

tlf.: 40 82 64 92

Odense Rygklinik ApS

Specialiseret Fysioterapi

Hafniahus

Torvegade 1, 4. sal

5000 Odense C.

Få rutevejledning

Åbent I tidintervallet:

Mandag​

09.00 - 18.00​

Tirsdag​

09.00 - 18.00​

Onsdag​

09.00 - 18.00​

Torsdag​

09.00 - 18.00​

Fredag​

09.00 - 16.00

​Telefontid​​, book tid

Mandag - Fredag: 10.00 - 14.00

​Ring for at blive visiteret til en konsultation. Læg venligst en besked og fysioterapeuten vender tilbage til dig snarest muligt.