​Rygtræning & Ryghold

Odense Rygklinik har indgået samarbejde med AOF Odense vedr. afvikling af rygtræning på hold. Dette betyder, at du hvert halve år, fra begyndelsen af januar og frem til juni, samt fra august og frem til december, kan deltage i holdtræning for dit rygproblem ved Odense Rygkliniks lokaler. Der vil være mulighed for løbende optagelse på holdene. Holdene afvikles med max. 6 deltagere, og varer ca. 50 minutter pr. gang. Der er omklædningsmulighed, men ikke bade faciliteter.

Du skal inden holdtræningsstart have accept at din læge eller fysioterapeut for deltagelse på ryghold. Har du ikke en sådan, så vurderer vi dig gerne inden træningsopstart via. 45 minutters undersøgelse, om du kan deltage på holdet eller ej. En sådan undersøgelse foretages ud over holdtræningen, og udbydes for rygholddeltagere 445 kr.​

​Du finder vores behandlingstakster her

På rygholdet vil du modtage undervisning af erfarne fysioterapeuter. For øjeblikket er det Morten Topholm, som står for holdene.

Du skal selv tilmelde dig holdet hos AOF i linket her.

Vi har følgende hold i efterår/vinter 2018 – tilmelding foregår via AOF i nedenstående links. Du betaler til AOF, og kun for de resterende holdtræningsgange som er tilbage. Holdene lukkes for tilmelding ultimo Oktober. Der kan forekomme venteliste:

​Individuel rygtræning

Vi har derudover et træningsrum med træningsremedier, hvor du kan træne under fysioterapeutisk supervision. Der er således også rig mulighed for at få superviseret individuel træning. Fokus for den individuelle superviserede træning er, at finde et tilpasset belastningsniveau og en række træningsøvelser, som du som patient kan tage et træningsprogram med dig hjem i dit lokale fitnesscenter eller forening, hvor du vælger at træne. Vi hjælper dig med vores grundige undersøgelse, behandling og træning, hvor formålet er at gøre dig så selvhjulpen som mulig, og derved undgå tilbagefald.​

​Kontakt

Odense Rygklinik

Hafniahus

Torvegade 1, 3. sal, 5000 Odense C.

Få rutevejledning

Telefon: 40 82 64 92

Du kan bestille en tid via online booking

Åbningstider​​

Mandag​

9:00 – 18:00​

Tirsdag​

9:00 – 18:00​

Onsdag​

9:00 – 18:00​

Torsdag​

9:00 – 18:00​

Fredag​

9:00 – 16:00​

Akuttid udenfor åbningstid gives efter aftale.​

​Telefontid​​

Man-Fre:​

08:00 – 17:00

Du kan bestille en tid via online booking, pr. telefon: 40 82 64 92

Du kan melde afbud pr. sms, ring eller via online booking. Skriv evt. ønske om ny tid, så kontakter vi dig i telefontiden.