​Rygtræning & Ryghold

Fysioterapi betragtes som en kritisk funktion i det danske sundhedsvæsen. VI har derfor åbent for fysisk behandling på klinikken. Alternativt kan vi afvikle undersøgelsen og opfølgende konsultationer på GDPR sikker videokonference. Vi følger selvfølgelig, som i hele coronaperioden, alle sundhedsstyrelsens retningslinjer, og lidt til ud fra forsigtighedsprincippet - vel mødt!

Vedr. ​Coronavirus oplysninger vedr. din behandling på Odense Rygklinik, klik på linket!

Odense Rygklinik - Specialiseret Fysioterapi har samarbejde med AOF Odense vedr. afholdelse af rygtræning på hold. Dette betyder, at du hvert halve år, fra begyndelsen af februar og frem til juni samt fra september og frem til december, kan deltage i rygtræning på hold for dit rygproblem. Rygtræning foregår i Hafniahus på 4. sal ved Odense Rygkliniks lokaler. Der vil være mulighed for løbende optagelse på holdene, som afvikles på små hold med 3-4 deltagere, og varer ca. 55 minutter pr. gang. 

Holdene vil fra februar 2021 blive afviklet som on-line hold, hvor du som deltager enten deltager hjemmefra på videokonsultation, og/eller fysisk med max. 3 deltagere fysisk i træningsrummene på samlet små 50 m2 med god afstand og udluftning, når restriktionerne for træning lempes.

Der er krav om anvendelse af mundbind til man har indfundet sig på sin egen måtte med 2 meters afstand. Fysioterapeuten bærer mundbind og visir under træningen ved vejledning og kontakt tættere end de 2 meter.

Du skal inden holdtræningsstart have accept af din læge, fysioterapeut eller anden autoriseret sundhedsfaglig behandler for deltagelse på ryghold og til rygtræning. Har du ikke en sådan, så vurderer vi dig gerne inden træningsopstart via en 45 minutters  kort undersøgelse, om du kan deltage på hold eller ej, og i fald hvilket, der passer dig bedst. En undersøgelse foretages ud over holdtræningen og tilbydes for rygholddeltagere til 525 kr.​ Den bookes som en kort første konsultation, og kan kun bookes telefonisk på 40 82 64 92. Viser undersøgelsen, at du har et individuelt behandlingsbehov, ligger yderligere undersøgelse og denne behandling udover holdtræningen.

​Du finder vores øvrige behandlingstakster her

Ryghold med Rygtræning, dag, tidspunkt og sted.

Pga. COVID-19, Coronavirus, og regeringens restriktioner  foregår holdtræningen via on-line videokonference til slutningen af februar 2021. Når restriktionerne ophæves vil vi igen kunne tilbyde fysisk holdtræning, dog maksimalt 3 deltagere kan komme fysisk. Der vil fortsat være mulighed for on-line deltagelse, hvor flere også fortsat har indikeret at ville fortsætte.

Der afsættes 10-15 minutter imellem hvert hold her i perioden med Coronavirus. Dels for at du som deltager møder færrest muligt andre personer. Dels for at rengøring og udluftning imellem patienter og holdtræning. Mød derfor gerne til tiden og vent evt. udenfor lokalet før deltagelse. Du skal have mundbind på når du går ind på klinikken, og kan aftage dette når du træner med afstand til de øvrige deltagere.

Du skal selv medbringe træningsmåtte og evt. små vægte til træningen, da vi jf. AOFs retningslinjer ikke må anvende egne træningsremedier til træningen. En måtte som kan sammenrulles kan købes billigt hos os ved fremmøde første gang (250 kr).

På rygholdet vil du modtage undervisning af erfarne autoriserede fysioterapeuter. For øjeblikket er det Morten Topholm, som står for holdene.

Du skal selv tilmelde dig holdet hos AOF i linket her, hvor du kan se alle holdene fra 1. februar 2021. Der er for øjeblikket venteliste på nogle af holdene for fysisk træning, med mindre du vil være med hjemmefra on-line. Skulle der komme 3-4 deltagere opretter vi gerne et hold til dig på andre tidspunkter.

Alle holdene afvikles 16 gange, kun afbrudt af ferier og helligdage. Holdene starter alle første uge i februar 2021. Ring 40 82 64 92 for spørgsmål og samtale med Fysioterapeut Morten Topholm vedrørende holdene, indhold og niveau mm.

Odense Rygklinik er en uafhængig fysioterapiklinik. Det vil sige vi ikke indgår i et kædesamarbejde, eller laver lukkede aftaler med sundhedsforsikringer. Alle patienter som kommer på Odense Rygklinik får samme gode service til samme pris!

​Kontakt:

tlf.: 40 82 64 92

Odense Rygklinik ApS

Specialiseret Fysioterapi

Hafniahus

Torvegade 1, 4. sal

5000 Odense C.

Få rutevejledning

Åbent I tidintervallet:

Mandag​

09.00 - 18.00​

Tirsdag​

09.00 - 18.00​

Onsdag​

09.00 - 18.00​

Torsdag​

09.00 - 18.00​

Fredag​

09.00 - 16.00​

​Telefontid:​​

Mandag til fredag

09.00 - 14.00

Læg besked, og vi vender retur.

​book tid