​Såler - ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de hyppigste spørgsmål der måtte være i forbindelse med dine såler. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål? Så må du endelig kontakte klinikken her!​

Hvordan genbestiller jeg såler?​

​Har du allerede fået lavet et par såler hos os og ønsker at bestille flere par? Så kan du gøre det her. Vælg om du ønsker at bestille et eller flere par såler, indtast dine oplysninger og noter om de skal være en tro kopi af din forrige bestilling eller alternativt, noter hvilket type og mærke af sko de skal benyttes i, og betal sålerne med det samme online. Så sender vi en bestilling afsted så hurtigt vi kan!

Kan man også bruge sålerne til sport?

Sålerne kan bruges til både løb, fodbold, badminton og andre sportsgrene, men fungerer også godt til hverdagsbrug. Vi tilpasser dine såler til den aktivitet du skal bruge dem til. Det er derfor vigtigt at vi ved hvilken type sko og hvilken aktivitet de skal bruges til. Medbring derfor gerne dine sko med til klinikken når du skal have lavet såler!

Skal man have smerter eller en skade for at bruge speciallavet såler?

Overhovedet ikke. Mange bruger dem ganske enkelt som ekstra god komfort i deres sko, i stedet for de såler skoen er “født” med, som ofte ikke giver særligt meget støtte. Sålen kan således også fungere skadesforebyggende, uanset om du bruger dem på dine daglige gåture, eller hvis du bruger dem til sport eller løb.

Hvor længe holder sålerne?

Det afhænger klart af hvad du bruger sålerne til. Bruger du dem til sport slider det ofte mere på sålen, her vil de oftest holde i ca et år. Bruger du dem til almindelig hverdagsbrug kan de ofte holde længere, som regel et sted mellem 2-3 år. En tommelfingerregel er, at sålerne ca holder lige så langt tid, som skoen de sidder i. 

Er der rabatordning?

​Ja! Du får 75 kr. rabat på sål par nr. 2 eller hvis du bestiller flere par såler selvfølgelig. Det eneste krav er blot, at de skal bestilles senest 30 dage efter du har bestilt dit første par. På den måde har du også en chance for lige at prøve sålerne af, inden du evt. bestiller flere par, og stadig kan få rabat.

Hvad er sålerne lavet af?

Sålerne produceres i TPU (Thermoplastic Polyurethane). TPU er et plast produkt, og har en gummi eller silikone-lignende fornemmelse og egenskaber. Det er derfor meget elastisk og super slidstærkt. TPU benyttes i mange typer af produkter, alt fra sutter til babyer, til mobil covers, til ja - såler.

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med mine såler?

Zoles tilbyder 30 dages tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at hvis du ikke er glad for dine såler, så kan du returnere dem til os. Så vil vi forsøge at rette dem til der hvor de eventuelt gør ondt, eller du kan få penge retur, hvis du ikke bryder dig om produktet. Men det tvivler vi nu på :-)

Kan man bruge de samme såler i forskellige sko?

Ja det kan godt. Vi anbefaler dog at du får lavet et ekstra par såler, hvis det er to forskellige typer af sko du bytter imellem, eller hvis du bruger dem til forskellige aktiviteter, da sålerne tilpasses den enkelte type sko og aktivitet. Skulle du alligevel blive træt af at bytte sålen rundt, så husk at du får 75 kr. rabat når du bestiller sål nr. 2 inden for 30 dage efter at du har bestilt dine første par såler. Du bestiller ekstra såler her.

Kan man få tilskud fra “Danmark”?

​Du kan ikke få tilskud på selve sålen, men der ydes tilskud på konsultationen i forbindelse med at du får scannet foden til sålen. Du kan se hvad du får i tilskud fra “Danmark” på siden Priser her.

Hvor ofte skal man have scannet foden?

Ens fødder udvikler sig gennem hele livet. Vi anbefaler derfor at få scannet fødderne med 1-2 års interval, så vi er sikre på at dine såler passer til dine fødder. Hvis der opstår nye smertetilstande eller skader, vil vi ofte også anbefale at få lavet en ny scanning. Hvis du er tidligere eller aktiv klient hos os, så får du en scanning inklusiv sål til færre penge, end hvis du er ny kunde. Se prisen her.

Må man smide sålerne ud?

Du kan enten aflevere de slidte såler til os, så sender vi dem retur til Zoles som vurderer om de kan omsmeltes og genbruges. Alternativt kan de sorteres som plastaffald, hvis du ønsker at smide dem ud.

Skal foden vænne sig til de nye såler?

Ja, det skal de ofte. Man kan også godt blive lidt øm de første 2-3 uger man bruger sålen. Det kan derfor nogle gange være en fordel, at du gradvist bruger sålerne mere og mere over de første par uger. På den måde har dine fødder en chance for at vende sig til dem. Skulle de alligevel blive ved med at give problemer, så tilbyder Zoles 30 dages tilfredshedsgaranti. Vi får dermed enten rettet sålerne til, eller laver et nyt par uden beregning.

Må man klippe i sålerne?

Nej, det må du ikke. Man kan godt klippe i sålerne, men hvis du gør det, så gælder fortrydelsesretten eller de 30 dages tilfredshedgaranti ikke længere. Hvis sålerne ikke passer til dine sko, så er det bedre at du indleverer dem til os, så forsøger vi at lave et par nye såler som er tilpasset.

Hvad siger vores tidligere patienter​

Herunder kan du se et lille udpluk af vores udtalelser.

★★★★★

Jesper Risum

★★★★★

Claus Skytte

★★★★★

Thomas Bertelsen

★★★★★

Ali Hussein

Har du spørgsmål?

Vi glæder os til at høre fra dig! Udfyld felterne og vi vil dernæst vende tilbage til dig med det samme.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af

Åbningstider

Mandag

08.00 - 18.00

Tirsdag

08.00 - 15.00

Onsdag

08.00 - 18.00

Torsdag

08.00 - 15.00

Fredag

08.00 - 18.00

Kontakt os

Odense Rygklinik

Hafniahus | Torvegade 1, 4. sal

5000 Odense C.

Klik her for rutevejledning

CVR: 35900985

Persondatapolitik/GDPR

Telefon: 40 82 64 92

E-mail: info@odenserygklinik.dk

Telefontider

Mandag til fredag

07.30 - 15.00

Hvis ikke vi tager telefonen er vi igang med at behandle, læg en besked og vi vender retur hurtigst muligt!

Sikker mail

Tryk på linket nedenfor, udfyld formularen, skriv din besked og vedhæft evt. de ønskede dokumenter og tryk send. Send sikker mail her!

Mød os på fb-logo Facebook og instagram Instagram